Followers

Wednesday, 2 October 2013

Butik Heaxabell & Zorascarf Boutique Kajang

Hi & Assalammualaikum..

28 Sept 2013 (Sabtu), Butik Heaxabell & Zorascarf Boutique Kajang

Balik dari Bentong, terus singgah Butik Heaxabell & Zorascarf Boutique kat Kajang..
First time nak pergi.. Dah lame usha baju2, tudung2 diaorang kat FB..
Tengok FB, diaorang ada sale hari sabtu..
Terus ajak eshat singgah jap.. Nak cuci2 mata..
Tapi tak la lama sangat kat situ.. Cepat2 pilih, nak makan.. Lapo..
Eshat nak pegi keje lagi petang tu.. Y__Y

Nasib baik tak pergi ke arah metro point sane..
Kalau tak, konpom2 kena marah dengan eshat sebab salah.. :p
So guna Waze je nak ke sini..
Tah ceruk2 mana lah Waze bagi jalan.. HAHAHA!!~
Nasib baik jumpa..


Cuci mata tengok2 jubah, blouse..
Harga2 pon ok.. Bawah seratus..

Gambar shakebebeh!! Snap gambar, sekali de sound.. Buek malu yo! hahaha


Dress lace..
Tanye eshat, ok tak buat dress kawen??
Errrrr.. biasa2 je.. *Tak cantik lah tu*
Ok je kalau nak buat dress kawen, tapi kena tambah beads2 sikit la..
Kalau kosong cmtu, memang la biasa2 je.. LOL!


OooooooOOOoo sempat lagi ye curik2 gambar kat cermin tu.. HUHUHU!!~
Ade jugak tempat eshat nak duduk rehat sementara sy tengok2 apa yg ada..



Sebelum balik, amek gambor duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. =D



Lagi sekali kat pintu masuk...


Ni ha nak cuci mata sangat..
Last2 amek bayar 2 helai tudung..
1 tudung glitter mint green & 1 wide shawl purple..
Kalau beli 4 helai RM100.. 2 helai ni dapat RM60 je.. Sebab tengah sale katanya..
Balik rumah 2 hari 2 malam menyesal sebab first time beli tudung mahal giloooooooo!!~ HAHAHA!!~

Kalau beli jubah atau blouse berbaloi la rasa nya..
Kalau beli tudung, better beli kat Times square sajoooo.. Murah pon murah.. HAHAHA!!~

Cuma 1 je yg berbekas kat jiwa qolbu..
Pembantu butik tak berapa mesra dengan customer..
Ke sy yang mood tak bape betol time masuk butik ni.. Hmmmmmmm!!~
Cukup la datang sekali je..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment