Followers

Tuesday, 15 October 2013

eDay Irina : Album Pixajoy

Hi & Assalammualaikum..

Beli voucher Pixajoy April aritu.. 8 Oct nak expired, kelam kabut baru nak edit gambar2.. HIHIHI!!~
Baru terhegeh2 nak betul kan laptop..
Laptop sy dah la lembab.. Mintak tolong officemates tengok kan, nasib baik ok..
Dah la ada semut merah kecik2 keluar dari laptop.. HAHAHA!!~
Nasib lah boleh guna lagi.. Adoiyaiii!!!

Laptop dah ok semua, baru lah best nak dolod pixajoy..
Tu pon sehari sebelum voucher expired baru lah siap edit gambar..
Nak pilih gambar pon pening.. Y___Y
Last2, pilih jela gambar yg mana2 pon..



Submit 8 Oct (hari selasa), isnin(14 oct) dah sampai kat Skynet BBST..
Sy pick up kat sana.. Tak sabar nak tengok.. HUHUHU!!~



Ni cover depan..
Blur nak buat macam mana dah..
Belasah jela.. Y___Y


Ni cover belakang..
Pon main belasah je buat.. HIKHIKHIK!!~


Ni first page..
Dan gambar2 yg lain next2 page..
Tak semua page sy letak.. Letak mana snap je..
Selamat menjamu mata..










Kalau boleh, semua gambar nak letak sedebuk besar2.. Baru lah puas tengok.. HAHAHA!!~
Ni letak kecik2, mana puas nak tengokkkkkkk...

Total semua page ada 33 tak silap..
Voucher tu utk 20 pages je.. Sy dah terlebih edit smpai 33 pages, kena la tambah RM12.. HUHUHU!!~
So total album ni voucher RM15+extra charge RM12, jadi RM27 je..
Murah dan berbaloi untuk kawan2,sedara mara nak tengok2 gambar tunang aritu..
Jgn la mengharap album ni gah cantik macam album kahwin yg beratus-ratus tu..
Voucher pon RM15 je kan.. HEHEHE!!~

Birthday haritu, dapat voucher 30% nak buat album dari Pixajoy..
Tengok la, kalau rajin edit lagi gambar... Kalau tak rajin, bia jela voucher tu.. =D

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Pergilah rajinkan diri makcik ! Sekeh kanggg.
    Dia malaslah tu nak edit edit , hahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas nak edit laaaaaaaaaaaa... hahahahaha.. Y__Y

      Delete