Followers

Thursday, 24 October 2013

2 Days To Go, Bollyglitz!

Hi & Assalammualaikum..


Tinggal berapa hari je lagi nak dinner.. 
Semua dah ready dgn Saree,Punjabi dan baju2 yg sekutu dengan nya.. =D

Haritu sy pegi amek saree dengan mak..
Minta mak record kan video time aunty kedai tu pakai kan saree..
Sekali nan hado video sy tgah pakai saree..
Tah mana2 mak record kan.. HEHEHE!!~
Comil tau mak ni pegi record gambar kaki orang tu watpe.. :p

Takpela takde video pon.. Nanti siap ramai2 dengan officemates..
Boleh mintak kak Aida ke pakai kan, kak Sha ke, Kak Faezah ke.. HIHIHI!!~

Sebelum email keluar siapa artis & host jemputan, kitaorang dah tau dah siapa..
Last2 keluar email, betol daaa.. AC Mizal & Anuar Zain.. Hmmmm..




AC Mizal host kot malam tu..
Macam 2tahun lepas dinner Nabil & Sharifah Shira yg host.. 
Artis jemputan Faizal Tahir..


Tah2 malam tu nanti Anuar Jain yg nyanyi..
HUWAAAAAA!!!!! Kenapa Anuar Jain yg diaorang jemput..
Macam tak kena je dengan Tema Bollywood tu.. 
Euuuwwww please la.. Takde feel pon nak minat Anuar Jain ni.. HEKHEKHEK!!~
Sorry ye sesiapa peminat Anuar Jain tu.. I is tak minat la dengan dia.. :p
Tah2 sok malam dinner, sy yg beriya2 amek gamba dengan dia.. HAHAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Arghh ! Dah kenape tak suka Anuar Zain. Gggrrrr. Anuar Zain best okeh.

    ReplyDelete
  2. errrr.. sorry makcik.. Tak minat dia.. heheheheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong kirim salam peluk cium dia untuk orang. Hahaha. Over ! :P

      Delete