Followers

Monday, 14 October 2013

Meatball, Chicken Wing & Shopping at Ikea.

Hi & Assalammualaikum..

12 Oct 2013 (Saturday), Ikea Damansara

Im happy girl sebab dapat jejak ikea.. HAHAHA!!~
Sian kan.. Baru lah sekarang dapat pegi Ikea..
The curve pernah pegi, ikea sebelah je pon tak jejak lagi.. HUHUHU!!~


Dapat pon rasa Meatball ikea.. Yg di hebah2kan kata sedap tu..
For me, rasa meatball ni biasa2 je.. Sedap lagi meatball Abg Burn.. HIHIHII!!~
Sorry pengemar Meatball Ikea.. Bukan taste tekak sy.. SObsssSobsss!!~

Tapi chicken wing sedap.. Nyumm Nyummm!!~ :p


Sy amek set, ada 12pcs meatbal, soup & softdrink..
Eshat makan tulang rusuk lembu..
Total RM40 plus plus..

Eshat tercarik carik nasi kat sini.. Mana nak dapat B.. HAHAHA!!~
Orang tekak melayu nogori camtu la.. Lunch je mesti nak nasik.. :p


Muka happy dapat jugak makan meatball Ikea.. =D


Brader sorang ni tak pandang kiri kanan dah nak makan..
Tapi sibuk2 jugak suh amek gambar dia.. HIHIHIHI!!~

Ya Ampun, ramai gile orang kat food court..
Nasib la row sy beratur tu laju jugak gerak..


Tujuan asal nak pegi ikea ni nak rasa meatball & chicken wing je.
Sebab dah lama sangat teringin nak pegi.. SobssSobsss!!~
Dah kebetulan nak ke Ikea, terus beli barang2 office jugak..

Kalau masuk ikea tak beli pape, tak best plak..
Ada la beli jugak 2 3 4 5 benda utk diri sendiri.. EKEKEKEK!!~


Ruch Wall Clock RM2.50
Tolsby Frame RM4.90
SVAJS Clothes RM7.90



Lots Mirror 30x30 4pcs 1set RM29.90


1 frame dah bukak letak gambr we olls.. HIHIHI!!~
3 lagi simpan la dalam gobok.. :p

Pusing2 kat ikea, jumpa dah wishlist nak beli utk DIY pelamin nikah nanti.. HEHEHEHE!!~
Kat bawah ni antara nye..


Kapet bulu-bulu.. Tak la lembut, tapi boleh la untuk guna sekejap2 je..


Dan yang last lampu ni.. RM39.90 je.. Memang tengah mencarik lampu ni..
Tapi dah out of stock plak.. Kalau de stock, dah rembat 2.. :p
Ada lagi 2 3 barang nak beli.. Eshat cakap awal lagi nak beli..
Ok fine B fine.. Kalau pegi lagi sekali, barang tu dah takde, nangis kat situ jugakkkkkkkkk!! HUWAAAAAAAAAAAA!!~



Kad ikea pon dah siap2 buat.. Excited tau! HAHAHA!!~
Kalau buat card baru ni dapat free 2 coffee/tea & discount meals..
Eshat amek coffee je 1cawan aritu..

Nak balik, mengelabah carik keta parking kat mana..
2 3 kali ada keluar masuk turun naik lift tu.. HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Lama dah kita tak pergi Ikea , kalau pergi je NAHAS. Kalau pergi je NAYE ! Muahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mcm2 semua nk kaut masuk troli.. :P

      Delete
  2. saya tak pernah pegi ikea. :)

    ReplyDelete