Followers

Friday, 1 November 2013

Oh Pandora!

Hi & Assalammualaikum..

My wishlist, PANDORA!!!~
Kemain tau.. 
Sejak2 jadi trend Pandora sekarang, terus masuk wishlist.. HAHAHA!!~
Mintak hadiah birthday kat eshat nak gelang Pandora.. 
Takde dia layan de..
Starting nak beli pon RM400 lebih.. 
Dia cakap baik beli emas untuk kawen..
Ok, baiklah B.. Y___Y

Haritu pegi Mid Valley, dah masuk pon kedai Pandora..
Sesaje usha berapa starting price memula beli..
Nasib baik tahun depan nak kawen kan.. Kalau tak, selamat dah beli.. HIKHIKHIK!!~

Terus berazam dalam diri.. KIHKIHKIH!!~
One day nak beli jugak Pandora..
Nak pakai jugak Pandora.. =D

Dah suka sangat Pandora, hari-hari usha website..
Tengok charm sampai juling-juling mata.. Sebab lawo-lawo, cantik-cantik, cute semua la..
Ada banyak part gelang pandora ni..
Ada bracelet, charm, clips, pendants, spaces dan safety chains..

Antara bracelet yg sy suka..
Kira masuk wishlist terus la.. :p


Ni yang biasa di pakai..


Macam ni pon cantik..


Bangle pon looks nice..

Dah usha bracelet, usha pulak charms dia..
Comil2 je awak ni tau.. geram je kite tengok!! :p
Dari apa yg sy baca review2 blog yg dah beli Pandora ni, diaorang beli charm ni ikot history hidup diaorang..
Macam best je kan..



Bentuk hadiah.. 
Boleh beli first charm.. 
Sebab kalau ada orang bagi hadiah Pandora happpppyyyy nyaaaaaa!!
*Mohon eshat baca entry ni..hihihi..*


Second charm bride & groom ni..
Sebab tak lama je lagi sy nak kahwin kan.. 
Orang hadiah kan hadiah kawen pon boleh.. HIHIHI!!~
Terus tetiba boleh kumpul charm banyak2.. :p


Third charm bentuk camera..
Sy suka bergambar..
So simbolik la camera ni..


R untuk RINA.. HAHAHA!!~


I untuk Irsyad.. =D


Yang ni pon cool..
Bagi kawan yg memang kaki Pandora kan..
Kalau bagi dia charm ni, mesti dia happy sangat-sangat!! =D


Charm bentuk handbag ni cantik..


Bentuk ala kapal terbang kepala takde.. HIHIHI!!~



Kawan yg baru lepas bersalin, pon boleh charm bentuk ni..
Mesti dia suka.. Lagi-lagi kalau dia memang pakai Pandora kan..


Sy suka kuning.. So, mesti nak ada charm kuning jugak.. :p


Sy suka yang simple camni je..
Nice..


Yang charm penuh camni pon cantik..


Tapi yg macam ni tak cantik sangat.. Sebab penuh nye..

Tu je angan-angan sy nak pakai Pandora.. =D
Lagi-lagi tengok Kak Filla update dia pakai Pandora.. Arghhhhhh!!!~
Meroyan terus.. Sebab santek!!!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Kita pun duk usha jugak Pandora ni. Memang rasa nak beli tuk hantaran kawen nnt je. Lantak situ. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la same2 menjeling tunang masing2 mintak letak atas hantaran.. hihihihi :p

      Delete