Followers

Friday, 25 October 2013

Pixajoy Offer - Photos Print 4R & 8R..

Hi & Assalammualaikum..


Pixajoy ada offer lagi..
Tapi offer untuk print photos saiz 4R dan 8R la..
Valid from 23 Oct untill 4 Nov 2013..


Saiz 4R kat luar tak sure berapa sekeping.. Dalam 40sen kot kan..
Kat pixajoy ni murah la 25sen je 1 keping gambar..
Boleh cuci banyak2 kan..


Lagi best sebab ada free Frame box..
Boleh simpan gambar2 dalam tu.. Takdelah bersepah kan..
Kalau nak beli, boleh pergi laman web PIXAJOY .. 
Sy rasa tak rugi beli, sebab murah.. 
Jom beli ramai-ramai.. =D


Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment