Followers

Sunday, 6 October 2013

Plastik Cover Baju Daiso.

Hi & Assalammualaikum..

29 Sept 2013 (Ahad), Daiso Mid Valley

Tak tau la apa nama betul benda alah ni.. Suke hati je sy panggil "Plastik Cover Baju".. =D
Tpi kat plastik dia, ada tulih PHOTOCATALYSTIC CLOTHING COVER.. Tu lah nama sebenarnya..

Lepas baca entry saila yg dia beli plastik cover baju kat ikea, terus masuk benda alah ni dalam wishlist.. :p
Macam best plak sorok2 baju dalam benda ni.. HIHIHI!!~

Minggu lepas ke Mid Valley lepas beli barang2 DIY kat Jalan TAR..
Lama jugak tak pegi Mid.. Tu sesaje pegi.. Dan kebetulan Daiso pon ada kat sana..


Masuk2 Daiso, terjah benda alah ni dulu..
Try beli 2 pcs dulu.. Kalau ok, boleh beli lagi..
Ada corak dot dot.. Tpi macam suka plain camni je.. Terus amek 2pcs..
Ikot hati nak je amek banyak2.. HAHAHA!!~


Taraaaaaa dah letak baju..
Cuma bahagian bawah open..
Kalau baju jenis labuh menjela, akan terjuluq keluar..
1 sarung sy letak jubah kaftan.. Baju tu labuh.. Sy ikat dengan getah hujung nye.. HIKHIKHIK!!~

Lepas ni nak try beli ikea punya pulak.. :p

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. alaaa..kalau daiso mesti rm5 je kan? huhuhu..saila x perasan lak :(
    saila beli kat ikea..rm9.90 dpt 3 helai..ok lah kot kan? huhu

    ReplyDelete