Followers

Saturday, 12 October 2013

Tambah Power!

Hi & Assalammualaikum..



Tambah power spek lagi.. Kanan 125, kiri 100.. Hmmmmm!!~
Nasib baik RM80 je.. Kalau beratus2, nangis nak bayar.. SobssSobss.. Y___Y

Sedih sebenarnya..
Sy baru je buat cermin mata baru April 2013 aritu..
Tau2 rupa nya power cermin mata sy pakai sekarang ni still 25.. Diaorang tak tukar pon..
Patut la dah pakai cermin mata kabur jugak.. GRRRR!!~
Sy tak perasan pon ye.. Yela, excited dapat cermin mata baru time tu.. Hmmmm..

Nak bagitau balik kedai tu pon malas la.. Malas nak bising2..
Sekarang, dah ok cermin mata tu..
Rasa luas je pemandangan.. Yela dapat tengok semua benda dari jauh terang je.. HIHIHI!!~

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Wakakakaka ! Ini macam pun boleh ke makcik ?
    Kita pun rasa macam nak pergi check power lagi. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la.. hahaha.. pi check.. mane tau naik power dah.. hahaha..

      Delete