Followers

Monday, 28 October 2013

Teaser - Bollygiltz

Hi & Assalammualaikum..


Teaser 1 gambar dulu.. 
Ada banyak lagi gambar kat camera canggih..
Yang gambar konpom jadi dabommmsss.. :p
Nak harap camera tab sy, memang frust la.. Gambar tak cantik! Y__Y
So, tunggu collect semua gambar2 dinner aritu, baru feel nak update.. HIHIHI!!~
Tungguuuuuuuu~

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. Lawaaa ! Kita teringin nak pakai. Tapi macam takde tujuan lak.
    Tunggulah kalau comp nak guna bollywood theme for dinner. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti nak beli saree, hallo2 kita eh.. Kita bawak awak beli tempat murah :)

      Delete
  2. cantiknyaaaaaa..serius cantik! i jelessss..huhuhu! saila dok fikir2 mcm mana nk pakai saree kalau bertudung ni..
    awk pakai inner neck je eh? tebaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah pakai inner neck saila.. Baju belah dalam pakai inner lengan panjang.. Kalau tak, mau nampak perut.. hihihi.. :p

      Delete
  3. cantik sgt rina. kain saree tu beli baju dah siap ke beli kain pastu upah saree? mahal x? hehe byk tny plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nti sy buat full entry eh kak.. tunggu tau :)

      Delete
  4. cunnyaaa! warna sweet..tak sabar tgu full update :)

    ReplyDelete
  5. wewitttt meletoppss..gojess u dear

    ReplyDelete