Followers

Tuesday, 22 October 2013

Wedding Invitation Kas & Taufik

Hi & Assalammualaikum..

Wedding invitation dari classmates teknik 3, Kasnorniza Salleh..
Majlis dia 3 nov 2013 kat Si jangkang.. Eshat keje siang date tu.. Kena lah pegi sorang-sorang.. Sobsobs!! Y__Y


Sampul surat punya la kemain besar..
Isik dalam kecik je.. HIHIHI!!~


Cantik wedding card kas..
Ni nomie yang DIY kan utk dia..
Sebab wedding Kas Nomie dalam pantang, tak dapat datang...


Alahai sweet nye.. :)

Dulu kitaorang kat sekolah rapat jugak.. 
Kitaorang 4 orang bestfriend.. Aini, Nomie, sy & kas (yang nak kahwen ni)..
Sy dgn kas dulu kat sekolah, kat asrama selalu masam2 muka.. Kejap2 merajuk. HAHAHA!!~
Tah pape.. Merajuk, touching, lepas tu elok balik.. :p
Bebudak lagi time tu.. KIHKIHKIH!!~
Bila ingat balik zaman2 sekolah, lawak laaaa..

Apa pon, 2 orang bestfriend time sekolah teknik dulu dah kahwin, Seorang lagi nak kahwin dah tak lama lagi..
Aini & Nomie dah ade princess dah.. Kas pon tak lama lagi coming soon lattuw!! :p
Tinggal sy sorang je lagi tak naik pelamin lagi.. WEEEE!!~

Yeyyyyyy!!!
Tak sabar nak jumpa kawan2 yg lain..
Time wedding ni la semua baru nak jumpa kan...
Kalau tak, non hado nak chill together2.. HIHIHI!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment