Followers

Wednesday, 30 October 2013

Wedding Preparation : Barang-Barang DIY

Hi & Assalammualaikum..

29 Sept 2013 (Ahad), Syarikat Bunga Reben Jalan TAR KL

Sejak2 lepas tunang aritu, memang dah tak beli dah barang2 DIY..
Nak kawen ni, baru lah checklist apa nak DIY, apa yang nak kena beli..

Tempat faveret beli barang2 DIY adalah Syarikat Bunga Reben (SBReben)..
Barang2 kat nilai 3 mahal lah..
Tu macam tak minat je nak beli barang2 kat nilai 3 tu..
Kalau beli carpet2 boleh la kot..

Mintak eshat snap2 kat gambor konon2 tengah busy memilih.. HEHEHEHE!!~ :p


Tengah memilih kain net..


Check list..



Sy jumpa "spark" eh nama dia.. 
Ala yang benda tajam2 kat kasut tu..
Mencari2 jugak benda alah tu.. 
Rupa nya kat SBReben ni ada..
Ada colour silver & gold.. 
Macam2 saiz pon ada..
Lepas ni kalau nak guna, dah tau kat mana ada..

cuba teka nak DIY apa? hehehe

Dan ni hasil ke SBReben..
Mintak2 lah cukup barang2 ni..
Kalau tak cukup, kena lah pergi lagi SBReben..
Memang niat nak pergi lagi, sebab dah jatuh hati dengan payung lace kat SBReben.. :p


Total barang2 aritu RM63. 90..
Rasa berbaloi lah dari beli barang 1 item ready made yang sy nak DIY nanti..

Seronok masuk SBReben ni.. 
Kalau tak sejam dalam ni tak sah..
Tau2 je kang dalam wallet tinggal duit syiling je.. 
HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment