Followers

Thursday, 17 October 2013

Wedding Preparation : Checklist DIY

Hi & Assalammualaikum..

Sy suka baca blog b2b/exb2b..
Suka tengok diaorang update progress wedding..
Tapi bila bab sy nak update progress wedding sendiri terus blur nak start dari mana.. :O
Bukan ke best update progress ni..
Nanti sok2 dah kawen baca balik blog, mesti rindu nak buat tu semua kan kan kan..



Kalau cite bab DIY ni, b2b lah yg paling suke kan.. HIHIHI!!~
Sy salah sorang nye lah.. Kalau boleh, semua benda nk DIY..
Sesen pon taknak beli benda yg dah ready made.. Kononnnnn.. KIHKIHKIH!!~

So sy senarai project DIY utk wedding nanti.. =D
1) Bunga Telur/Bunga Pahar
2) Corsage Orang Penanggah
3) Corsage family
4) Corsage bridesmaid
5) Corsage OP,OV,Pengapit
6) Bongkah cermin
7) Guest book
8) Kad kahwin (yang ni 50-50)
9) Signage
10) Handbouquet

Tu je rasa nak DIY buat masa ni..
Kot2 dekat2 majlis nanti, ade lagi benda nak DIY..
Harap2 berjaya lah project2 DIY ni..
Ada masa lagi ni nak carik idea.. Hooyehhh!!!

Love, Rina Ellisa

1 comment: