Followers

Sunday, 27 October 2013

Wedding Preparation : Dress Glitter Part 2

Hi & Assalammualaikum..

Kalau tengok dress yg bling bling tu melting nye.. :O
Cantik nye kalau sanding pakai bling bling.. HIKS!~
Sebab dah berkenan sangat-sangat, sy akan google google lagi tanpa rasa serba salah.. HAHAHA!!~










Cantik kan?












Dress glitter hitam ni elegant nye..
Cantik semua nya..



Untuk bridesmaid..
Nice..


Oh cantik nya! Y__Y


Ni cool!


Semua gambar2 kat atas ni, hasil GOOGLE

Sy ada jumpa 1 FB yang jual fabrik ni..
Dia jual dari RM40-RM60 semeter untuk fabrik sequin ni..
Macam2 boleh buat baju dengan Fabrik ni.. Cantik!
Takpela, kalau eshat tak bagi buat baju sanding, berangan jela nak pakai.. Y___Y

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. cntik2. rina ples buat wedding dress ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. insyaAllah kak kalau di luluskan oleh bos besar.. hahahaha..

      Delete
  2. uisssshh. lawa nye... tapi bos besar boleh bg ke ? kalau hana tanye bos besar hana pun , mesti die tak bg.. heeee :)

    ReplyDelete