Followers

Monday, 25 November 2013

1st Give Away by WE.

Hi & Assalammualaikum..

Sy di tag oleh Cik sFaezah..
Macam best je hadiah nye..
Dapat Candy Buffet/Candy Bar bernilai RM250 + Rainbow Cake..
Wowww!!! 
Menarik..
Kalau dapat, alhamdullillah rezeki nak kahwin.. =D

suka banner WE ni.. simple & nice je..

First, Happy 1st Anniversary WE & Husband!!!
Semoga berbahagia hingga ke anak cucu & semoga bisnes WE maju jaya.. Amin.. 
*^__^

WE buat Giveaway ni sempena first anniversary dia..
Hadiah pon menarik jugak ni..
Walaupon Candy Buffet ni takde dalam checklist wedding sy, tapi kalau dapat alhamdullilah.. =D

Ok, lets go cikidaut apa yg WE nak dalam give away dia..

Syarat-Syarat:

1) Follow Blog Tentang WE & Dia 
2) Sila like Fan Page : WElicious Candy Buffet & Desserts
3) Buat entry "1st Give Away by WE" & link ke entry ni.
4) Bagi cadangan tagline yang korang rasa sesuai dengan WElicious Candy Buffet & Desserts dan cadangan candy buffet/candy bar idaman korang. Tak kisah lah untuk wedding, birthday, aqiqah,housewarming  or pape event.
5) Kalau rajin tag la kawan2 ye. Lagi ramai lagi meriah kan,
6) Tinggalkan link di bahagian komen entry ini.
7) GA bermula 16.11.2013 - 30.11.13 tepat jam 12 tengah malam. =)


Syarat 1 : DONE
Syarat 2 : DONE
Syarat 3 : DONE
Syarat 4 : Tagline for WElicious Candy Buffet & Desserts 
"WE makes your day sweet & meaningfull"
Syarat 5 : Sy tag B2B la ye..
Syarat 6 : DONE

Candy Buffet Idaman
Di sebabkan sy ni hantu kuning, of course la candy buffet set kuning jadi idaman.. HIHI!!~



Mint green + Yellow


Mint green + Yellow + Green


Yellow + Black


Haaa colour last ni tema masa tunang aritu.. Yellow + Electric Blue

GA mula dari 16 Nov - 30 Nov 2013..

Hope menarik la tagline & entry ni untuk WE.. =D

Love, Rina Ellisa

3 comments: