Followers

Monday, 18 November 2013

Blog Perjalanan30mei.

Hi & Assalammualaikum..

Rindu blog Perjalanan30mei..
Blog ni femes dulu tahun 2010 dengan persiapan kahwin..
Owner blog ni Ika Radiusite..
Mesti semua kenal kan dia..
Dia kahwin 30 May 2010, tu nama blog dia Perjalanan30mei..

Rasa nye lepas dia kahwin, blog tu dah takde..
Yang ada blog bisnes dia je, RADIUSITE..
Tapi sekarang dah tukar jadi laman web..
Makin lama makin hilang Blog Perjalanan30mei tu..

Dulu tahun 2010 tak ramai blog B2B..
Blog Ika Radiusite je masih kekal dalam ingatan..
Tak tau la nape.. Rasa macam seronok baca blog ika dulu..
Segala persiapan kahwin dia ada dalam tu..
Tu bila rindu, try google.. Lepas tu dah takde..
Frust!
 Y___Y

Dah tu, rindu rindu try la google..
Jumpa la gambar2 kahwin Ika Radiusite kat 1 OP ni..






credit to : qberphotography

Tak dapat tengok blog dia dah, tengok gambar2 pon jadik la..
Tak tau la nape rindu sangat2 nak baca blog Perjalanan30mei tu..
Tskkk.. Tskkk.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment