Followers

Tuesday, 19 November 2013

Cathy Doll.

Hi & Assalammualaikum..

Cerita nye macam ni..
Ada 1 hari ni, ada 1 instashop whatsapp mintak alamat..
Cakap nak sponsor barang & mintak sy review kat blog..

Sy pon, tetiba EHHH!!
Tetiba je nak sponsor ni.. 
Mana dia tau sy ada blog? *Sebab blog ni private*
Mana dia dapat no telefon ni?

Lepas tu, sy tanya la dapat dari mana no telefon semua..
Then dia cakap kawan dia bagi no telefon saya..
Sy tanye sapa nama kawan dia, lepas tu tak jawab2 dah.. HAHAHA!!~
Sorry, sy tak boleh terima apa-apa barang sesuka hati macam tu je sy jawab kat dia..

Tetiba je nak sponsor semua.. Ingat retis ke i ni?? WHAHAHA!!~

Tak lama tu, one of my feveret sister (dia tau sape yg sy maksud kan ni) whatsapp bagitau la cerita sebenarnya..
Rupa-rupa nye keja dia nak suprise kan sy.. 
Sekali tak jadi nak suprise kan kan kan.. :p
Sebab instashop tu cakap kat dia, sy ni banyak tanya.. HAHAHA!!~



18 Nov 2013, sampai pon barang ni.. Agak berat jugak lah..
Siap balut2 dengan tali lagi..


Bukak2 je pembalut, ada 3 barang.. 
Eh! Macam comil je botol dia..
Ada losyen, shower gel & scrub..

Sy selalu pakai losyen vaselin je..
Shower gel pon pakai yg biasa beli kat market je.. HIHIHI!!~
Scrub badan lagi tak pernah guna.. HAHAHA!!~
First time nak try produk2 macam ni.. Eksited! :p


Losyen ni dah try pagi tadi.. Sedap bau dia!
Dah sapu2 kat 1 badan, macam eh! Bau ni macam pernah bau time2 sekolah dulu la..
Bau sape ye?? Ke kebetulan macam bau ala-ala same je.. 


Shower gel ni nanti sy try..
Best ke tak guna.. Banyak buih tak.. HIHIHI!!~


Scrub gel pon nanti sy try..
Jugak tak pernah guna seumur hidup.. HEHEHE!!~

Apa pon, thanks sista dengan suprise yg tak berapa nak jadi..
Im happy Girl! =D

Eh! Tetiba teringat.. Nad pon ada beli benda ni kan..
Sorry makcik! Kita tak tiru awak tau..
Barang2 ni kakak kita kasi.. =D

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Untunglaaahhh ada orang kasi. Hahaha
    Kita pun benda alah tu letak atas hantaran. Tak sempat pakai lagi.
    Bolehla kita pakai berjemaah nanti. Berwangi wangi hari Ahad nanti. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      kalau takde orang kasi, tak merasa pakai pon makcik.. :p
      Jom la kita wangi2 sama2 nanti.. hahahaha..

      Delete