Followers

Friday, 8 November 2013

CR Day 2013..

Hi & Assalammualaikum..

7 Nov 2013 (Thur), Corporate Office MAHB KLIA

CR Day ni macam hari hargai kawan2/bos dan sewaktu dengan nya lah..
So, ada 1 persatuan yg organize kan event ni.. 
Ada jual coklat, cookies, epal, candy, penanda buku & paper clip la utk di jual pada sapa-sapa yg berminat nk bagi kawan-kawan kan..
Kitaorang kena bagi list nama & tick la hadiah apa yg nak bagi tu..
Nanti diaorang akan hantarkan kat kawan-kawan kita tu..
Tiba2 ada je coklat, epal atas meja..
Best!! =D

Ala macam zaman2 sekolah dulu kan ada..
Tetiba dapat bunga la dari secrect admirer.. EKEKEKE!!~

So, hari tu happy je semuaorang sebab dapat hadiah kan..
Walaupon coklat RM1.50 je pon, tapi seronok tau.. =D




Sy dapat 7 coklat zip..
From :- 
Kak Suriyana
Kak Azah (2pcs)
Kak Linda
Kak Dayah
Kak Faezah
Kak Mahirah


Candy from Cik Ina..



Paper clips ni comel.. Sukaaaa!!!
Sayang tau nak bukak plastik.. HIHIHI!!~
From :-
Kak Nadia
Kak Ana
Kak Aida
Kak Khasimah
Kak Dayah
Kak Aishah


Dan yg last ni dapat epal..
From : - 
Kak Sha
Kak Ida
Kak Shikin
Judy Wong


Ni lah gift yang sy dapat..
Thanks semua yg bagi.. Happy sangat!!! ^___^
Walaupon la benda yg simple2 je, tapi seronok main tukar2 bagi hadiah..
Berlumba kumpul sapa punya paling banyak.. HAHAHA!!~
Semangat tunggu sampai petang, kot2 ada yang hantar lagi.. =D

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Haahla macam zaman sekolah dulu !! Hahaha.
    Lama dah tak buat macam ni. Rindu pulak rasa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. hihihi..
      seronok walaupon dapat coklat jeee.. =D

      Delete
  2. wahhh byknya dpt. huhu. sy dpt satu jek rina. dari bos sndiri. ehehe

    ReplyDelete