Followers

Wednesday, 20 November 2013

Groupon - Photobook FREE!

Hi & Assalammualaikum..

Semalam blogwalking.. 
Terjumpa satu blog ni up entry yg groupon ada photobook free..
Sy pon laju je terjah.. KIHKIH!!~
Macam eh betol ke ni kan..
Terus cepat2 share dengan officemates..
Balik ghumah, malam spam whatsapp dengan kawan2 yang lain.. HAHAHA!!~

Pastu, tetiba plak takboleh nak sign in Groupon..
Sebab lupe password.. HAHA!!~
Last2, sign in guna email gmail..
Akak officemates yg lain dah abeh beli, tinggal sy je sorang2 terkebil-kebil.. HIKS!!~
Last2, boleh jugak.. YEYYYY!!~


Semalam beli dalam 63k macam tu..
Hari ni dah 88k.. WOWW!!
Nak beli, cuma clik je buy now tu.. Takpayah bayar pon..
Dah submit nanti, baru bayar untuk pos saje dalam RM8-RM18 per photobook..
Yang ni saiz 6"X6"..
Valid redem from 18 Nov 2013 till 19 May 2014.. Lama tuuuu..
Saje suka-suka buat.. Sebab FREE.. HAHAHA!!~

Boleh beli banyak2.. Tapi kena sign in guna email lain..
Sebelum sign in, kena register dulu tau..
Malam tadi 3 orang member berjaya beli.. Yeyyyy!!!
Sy dapat beli 2 je.. Niat tu nak je beli banyak2.. HAHA!!~
Tamak haloba betul! =D

Nak beli, klik SINI cepat..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Bahahahah ! Kita pun terjebak , sebelum tu kawan ofis gtau. Tapi malas layan. Tetiba awak spam semalam. Lajuuuu je g beli sampai 2. 1 nak buat tuk tunang , 1 tuk suka suka. Lepas tu duk depan laptop duk edit edit sampai pedih mata. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. benda baik harus di kongsi.. gituwww! :p

      bagus2 makcik.. rajin2 kan diri edit ye.. kalau kita malas edit, kita upah awak eh.. hihihihi..

      Delete
  2. huhu faezah pon da beli..tgk ada org share kat group fb b2b..terus laju2 beli..masa tu da 80k da

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyke.. seronok kan berebut2 beli.. sebab free.. hehehe..

      Delete