Followers

Monday, 4 November 2013

Wedding Kasnorniza & Taufik..

Hi & Assalammualaikum..

3 Nov 2013 (Sunday), Si Jangkang Kuala Selangor

Last sunday, wedding date with my exclassmates SMT ERT Setapak, Teknik 3.. Hooyehhh!!~
Kitaorang berkumpul lagi kat Wedding kas.. 
Tapi sedih, 6 orang je ada.. Y___Y

Pagi2 dah gerak pegi Klang..
Eshat keje ari tu.. Dia tak dapat join..
Jadinya, gerak sekali dengan dia pegi Shah Alam..
Lepas hantar dia keje, sy terus pegi umah Jane..
Siap2 kat sane & gerak sekali dengan dia pegi umah Kas..
Mak jane siap buatkan breakfast utk kitaorang..
Tq babe.. :)
Kitaorang tu sy & Saida.. Saida naik ktm dari KL..
Sampai klang Jane amek..

Lepas breakfast, terus gerak umah Kas..
Tepat pukul we olls 11am sampai..

Me with Bride.. :)

Sampai2 je, pengantin tak siap lagi.. 
Mak Andam sampai pukul 1200 katanya.. 
Last2, lambat jugak sampai mak andam dia..
Nasib baik on time siap tau.. 
Sebab sanding pukul 2 lepas zohor..

Me with Pikah...

Last kitaorang jumpa form 4.. 
Gilerr lama dah tak jumpa mek sorang ni.. 
Pikah pindah sekolah.. 
Dia tak lama dulu kat sekolah teknik.. 
Tetap maintan gak dia macam dulu..
Rindu oih kat ko mek.. 
Dulu nak pindah, kemain kita dua menangis.. 
Sedih kan.. HAHAHA!!~
Dulu kita macam rapat jugak kan.. 
Tu yg macam touching semacam je member nak pindah..


Tira (Tudung Kuning) tetiba sampai je sorang mek ni..
Dia memang camtu.. 
Kalau apa2 kenduri budak class, tau2 muncul je dia.. 
Bagus2!! =D


We olls berlima.. 
Bila dah start cite zaman sekolah dulu, mula la gelak terbahak-bahak.. 
Ingat-ingat balik kelakar wokeyyy!! =D
Memasing teringat ada kakak angkat semua la, semua macam geli geleman je.. HAHAHA!!~
Padahal dulu, kakak angkat tu lah yang kita rebut2 kan. Siap nangis2 sebab jeles.. 
Tah pape.. =D


Benda alah ni macam menarik je..
Terus ajak Jue try test cuba benda ni..


Ni adalah aiskrim.. Tapi tak tau ape nama aiskrim ni..
Adik2 yg jaga benda ni, dia tuang je air dalam corong2 bulat tu, lepas tu dia goyang2 kan benda bulat tu..
Tau2 je keras je jadi aiskrim.. Sedap & Manis aiskrim ni! SLURPPPP!!!~
Ulang banyak kali makan aiskrim dengan saida, Tira..

Sementara tunggu pengantin bersanding, kita amek gambar dulu pape yg patut..


Pelamin kas sweet, simple..
Suka sangat!


Guestbooth pon nice, simple..



Dah siap pon pengantin.. Nak berarak dah kat luar..
Sempat je amek gambar jap.. 
Kas cantik.. :)


Haa tu dia Jane jadi pengantin..
Sweet lah korang berdua ni.. Sama padan..



Sesi bagi gula-gula kat budak..
Seronok!!!!
Sy pon join kutip jugak.. HAHAHA!!~


Taraaaa.. Bersanding jugak akhirnya Kas.. Yeyyyyy!!~
Happyyyy for u friend!!! =D


  Beautifel bride.. Cantik kasut kas.. Bling bling tau.. Sukaaaaaaa!!! =D



 Oit babe, apa bikin celah-celah tu.. HIHIHIH!!~
Peluh2 dia jadi pengapit.. =D



Makan beradap pulak..


Benda wajib kalau makan beradap kan..
Silang2 tangan minum air.. WEWEWEWE!!~


Bertingkek-tingkek wedding cake kas.. :)


Acara wajib jugak suap suap kek.. HIHIHI!!~ =D

Pengantin makan beradap, potong kek je.. 
Kitaorang pon macam tak sedor diri dah kat guestbooth.. :)
Bergambar sakan guna props yg ada..
Normal la kalau gambar kitaorang banyak daripada gambar pengantin.. KIHKIH!!~


I'm next.. HOOYEEEHHH!!! =D


Spek mata besaaaaaaaaaaaa..


Bibir tebal...


Ishhh ishhhhh.. :p


Tulis saida, jangan tak tulis..  


Eh ada lagi..


Dan lagi..


Dan lagi.. :p
Sy bawak ke hulur ke hilir la album tunang dalam beg tu..
Bagi kawan2 tengok.. =D



Jane & Saida..


Saida & Tira..


 Me & Ara (schoolmates ERTSetapak)..


Balqis & Antie Saida..


Balqis & Antie Jane..


Happy u olls ye.. First time jumpa Balqis..


Antie Jane, Balqis & Antie Ell..
Balqis anak Aini.. Bertambah lagi anak buat kitaorang..
Behave je dia kitaorang amek2 gambar dengan dia..
Rupanya, Balqis baru bangun tido.. Patut la ok je mood dia..
Dah lama2, dia dah rimas, tak duduk diam dah.. =D


Haaa ni lah Aini..
Dia sampai lambat.. Tak dapat jumpa Tira & Pikah..
Dulu sy, Aini, Kas & Nomie satu geng la kitaorang..
Diaorang dah kawen dah.. 
Tinggal sy je sorang lagi.. WEEEE!!~ =D


Jane & Mommy Aini..


Last makan aiskrim sebelum balik..

Aini's Family with Bride & Groom

Last gambar sebelum balik..
Pukul 4 kitaorang nak gerak balik dah..
Pengantin pon nak pegi outdoor dah..
Sy pon nak balik amek tunang balik kijo.. 
Lepas tu nak dinner date laaaa.. Ape lagi.. =D

Fuhhhh!!!
Habes pon entry ni.. --'
Gambar banyak.. HAHAHA!!~

To My Dear Friend Kasnorniza & Taufik,
Selamat Pengantin Baru.. 
Semoga berbahagia hingga ke syurga.. Amin
Cepat2 tambah kan lagi fruit daughther/son teknik 3 ye.. HIHIHI!!~
Love u!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment