Followers

Saturday, 30 November 2013

Ijab Kabul Irwan & Faten.

Hi & Assalammualaikum..

22 Nov 2013 (Fri), Masjid Aman Simpang Kuala Alor Setar

Azan je kitaorang terus gerak pegi masjid..
Masjid pon dekat je dari homestay..


Ni la hantaran yg kitaorang gubah ramai2 malam tu..
Tema grey+purple..
Hantaran 5 dari pihak lelaki, 7@9 dari pihak perempuan..


Mas kahwin ni sy gubah.. 
Tetiba jadi handbouquet.. Sebab dah takde idea.. HIHIHI!!~
Cuma cantum kan kat bunga je..
Yang lipat2 duit buat kipas tu, maklong buat..
Letak sekejap je atas dulang tu..
Ni dulang kek..


Faten sebelum di ijabkabul kan.. :)
Cantek make up Faten..


 Abang iwan sebelum di ijabkabul juge.. :)


Yang sorang ni, belum masa nye lagi nak di nikah kan.. HEHEHHE!!~


Sementara tunggu tok kadi ceramah kat depan, bergambar2 dulu..


Memula kat belakang2 je kitaorang duduk, makin lama makin ke depan.. HUHUHU!!~



Abah sampai ngam2 time abang iwan nak nikah..



Sekali ada 4 pengantin nak di nikah kan masa  tu..
Automatik la masjid jadik ramai orang..
Jadi, kena take turn jugak lah nak di nikahkan..
Turn abang iwan no 3..
Faten pon tak tau ada jugak orang lain nak nikah hari tu..


Take note bakal B2B & saya jugak..
Plz make sure ur future husband pakai sock time nak nikah nanti..
Kalau tak, jadi macam dalam gambar ni.. Dok la pegang2 ibu jari kaki tu.. T.T
Kalau pakai sock baru la segak bergaya sikit kan..
Sy rasa tak kena la kalau tak pakai sock..


Sign dulu pape yang patut..
Cantik henna lukis faten tu..

Get ready nak di nikah kan dah..









Alhamdullilah dengan sekali lafaz je selesai.. :)


 Sah dah jadi suami isteri.. Yeyyyy!!!! =D


Congrats Faten!
Semoga berbahagia ke akhir hayat..
Sebelum kawen, ade jugak share2 cerita, tukar2 tips.. HIHI!!~
Dah kawen ni, boleh lagi tak kita share2 problem, cerita semua?? =D



Cant wait for next year.. WEEEE!!~ :p


Amek berkat sikit.. HIHIHI!!~
Congrats Abang Iwan & Faten.. 
Happy for you.. :)


Family besaq! :)

Lepas setel semua, kitaorang pegi umah pantin perempuan makan2..
Perantin pi shoot outdoor..


:)


:) 


Suka gambar ni, cantik..


Lepas ni turn kitaorang pulak.. YEYYYY!!!~ =D

Malam kitaorang pi pekena Nasi Kandar Royal plak..
Tu entry lain.. 

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. kelakar lak bila rina mention pasal stokin..tp btul la..nmpak lg kemas kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. aah faezah..better kena pakai stokin.. baru la sedap sikit mata memandang kan..heee..

      Delete