Followers

Saturday, 2 November 2013

#LirikLagu29 - Ikut Rentak ku

Hi & Assalammualaikumm..

Jika mahu menjadi pacarku
Haruslah ikut rentakku dulu


Dulu bila kita bermula
Bukankah sudah ku kata
Jangan mengawal perhubungan
Engkau mahu ku serah diri
Bila nak bermanja kasih
Tapi sebelum itu renungkan


[*] Ku wanita berkerjaya
Punya impian dan cita
Tak bergantung harap untuk berdikari
Dan diriku hanya mampu
Luangkan masa tertentu
Bercengkerama dengan teman lelaki


[**] Jika mahu menjadi pacarku
Haruslah ikut rentakku dulu
Ku tak selesa dikawal selia
Dan didominasi hey! hey!
Sebelum kita melangkah jauh
Haruslah ikut rentakku dulu
Dari gerak-geriku diatur
Lebih baik solo oh! oh!


Usah timbulkan rasa curiga
Setiap kali ku tiada
Untuk menemani hari sepi
Kita dua insan yang dewasa
Perlu matang dalam cinta
Kenalah selalu memahami


Dengarkan kata-kataku
Tiada ragu-ragu
Ikut rentakku
Kau harus terima
Itulah hakikatnya
Ikut rentakku


*Ikut Rentak ku - Jaclyn Victor*


Kalau tak tengok Aisyah AF2013 nyanyi lagu ni masa konsert ke bape tah, tak tau pon lagu ni lagu Jac..:p
Try carik Aisyah pakai baju biru time dia bawak lagu ni, tapi takdop pulak.. Baju tu santek.. Suka!!
Its ok lah, letak gambar ni pon ok.. Jangan lupe AFUNDI AISYAH.. *Tetiba promote plak* HAHAHA!!~

Suka tengok Aisyah perform lagu ni! 
Tu yg tetiba jadi ulang2 dengar lagu ni..^^

Love, Rina Ellisa

1 comment: