Followers

Friday, 22 November 2013

Packing Doorgift.

Hi & Assalammualaikum..

16 Nov 2013 (Sat), Putrajaya

Lagi 2 weeks nak kenduri abang eshat kat Putrajaya..
Dah start buat pape yang patut..
Jadi nya, weekend aritu sy tolong packing doorgift..
Buat berempat dengan mak, maklong & Kak Ngah..


Rempeyek mini..
Mak Putra beli kat seremban katanya..
Sampai ke malam packing.. 

Minum petang ada karipap mini & pau.. 
Layan je makan.. Dah la baru lepas hujan..
Best.. Best!

Dah abeh packing 3 plastik besar rempeyek mini tu..
Tapi dapat dalam 400 lebih je.. Macam tak cukup..
Jadiknya, kena topap lagi kerepek..

18 Nov 2013 (Mon),Kerepek Umi House

Tengahari sy larik jap pegi beli kerepak kat Umi House Labohan Dagang..
Harga boleh tahan murah jugak kat situ..


Kerepek Bawang RM37 untuk 5 kg..


Kerepek Ubi Masin RM29 untuk 4KG..
Kerepek Ubi pedas kering RM24 untuk 3 KG..

Harga kerepek kat sini dah naik.. Y__Y
Ada yang naik 50sen.. Ada yg naik RM1.. Ada yang naik RM2..
Huwaaaaaaaaaaaaa!!!!
Semua barang nak naik.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. yes dear...harga barang2 byk dah naek isk... bestnya rempeyekkk suka2

    btw kte ada buat GA... free kalo join ye dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah join dah WE =D

      thanks invite tau..

      Delete