Followers

Thursday, 14 November 2013

Parti Bersama Eh! 20 Yang Anggun & Di Senangi 2013

Hi & Assalammualaikum..

13 Nov 2013 (Wed), Vertigo Garden Mall



Sy dapat 2 pass masuk dari blogger Sabb.. Thanks Babe! =D
Saje try giveaway Sabb.. Im lucky, then dapat lah..
Eshat keje siang minggu ni, malam dia free tu ajak dia..
Nak pegi sorang2, tak kan lepas punya.. --'

Sy ingat ni anniversary majalah Eh!..
Sekali parti bersama 20 orang yang anggun & di senangi dan fashion show daaaa.. HAHAHA!!~
Silap info bagi kat eshat..
Sorry babe.. HEEEE!! :p


Register sepatut nye pukul 7pm..
Dah dong deng dong petang tu, pukul 9pm baru sampai.. WEEEE!!~











Tak lame tu, ada fashion show by dressing Paula & Casio..

Lepas tu ada award untuk 20 celebrities yang di anggun & di senangi..





Ada Wan Sharmila, Sherry Ibrahim, Sara Ali, Nad Zainal, Kaka, Hanez Suraya. Emma Maembong, Anzalna, Johan Asari & yang lain-lain..
Sape dapat award ni memang anggun-anggun semua nyeeeeee..


Comil nye dia..
Tak sempat nak celah2 tepi amek gambar dengan Nad Zainal..
Kecik molek je dia ni..
Eshat cakap rambut dia tak cantik malam tu.. HUUHUHU!!~
Tapi sy tengok comil jekkkkk..


Fazura pon ada.. 


Eshat & Marsha milah londoh ada.. Eh! Betul kan tu nama dia???

Ada Awal Ashari, Dynas.. Tapi gambar blurrrrr la pulak.. Y.Y
Halim Othman pon ada tau..
Oh ye! Linda Onn host malam tu..


Sharifah Sakinah pon ada..


First time jumpa Wiida, Sabb, Sabrina Tajudin & Sizzling Suzai..
Nanti jumpa lagi keh uolls.. =D
Diaorang gojes2 semua malam tu..
Sy je selebet.. SobssSobss!!~ Y__Y


Turn kitaorang blogger amek gambar kat sini plak.. =D


Happening tau diaorang ni..
Suka bergambar! :p


Me & pikah..
Kali kedua jumpa pikah.. 


Tak stailista langsung kitaorang duaorang ni.. HAHAHA!!~
Nak santek2 camne.. Naik moto datang sini..
Kang make up lawo-lawo, sampai2 je, comot abeh semua.. HAHAHA!!~
Tak tau sy atas motor tu berzikir je.. 
Ya Allah! Tuhan je tau camne sy rasa.. Y__Y
Takpe, tu next entry sy cerita keh..

Apa pon, thanks babe teman datang sini.. Love u! =D

Kat luar nak balik dah..


Wan Sharmila..
Dia ok je kita2 panggil dia nak amek gambar..
Artis kan.. Kena la layan peminat.. Gituwwwww!! :p


Baju lace anzalna ni santek!!! Sukaaaa!!


Eshat pon nak jugak.. HAHAHA!!~
Macam patung lilin pon ada Anzalna sebelah dia.. :p


And last.. Kitaorang 1 lift..
Wan Sharmila ni selfie bergambar kat belakang kitaorang dengan Manager dia kot..
Eshat pon senyum2 la tengok dia..
Nak jugak amek gambar lagi dengan dia..
Rilek je dia.. Siap cakap.. "Haa tu la uollss.. Dah nak sampai baru nak amek gambar" 
WUHUUUUU!!~


Dah2 jom la balik.. Esok nak kojoooo.. =D
First time masuk garden mall ni.. Selalu masuk midvalley je.. 

Sempat lagi kat luar.. :p
Nanti ada event lagi, kita pegi la keh Babe.. =D

Love, Rina Ellisa

2 comments: