Followers

Saturday, 23 November 2013

Throwback - Kota Kinabalu Sabah Part 1..

Hi & Assalammualaikum..

Kota Kinabalu Sabah
13 - 15 Feb 2010

Haaa nasib baik lah simpan dalam folder siap2 ada tarikh,tahun semua..
Kalau tak, memang jenuh plak nak ingat balik bila pernah pegi KK.. HUHUHU!!~

Tetiba teringat bercuti kat KK dulu dengan team company lama..
Tu tengok-tengok balik gambar2..
Serius seriauuuu!! Sebab muka sy bebudak sangat..
Dengan pose tak pape.. HAHAHA!!~
Nak tengok gambar2?
Scroll ke bawah lagi..

Tapi gambar2 ni dah di tapis la sebelum masuk dalam blog ni..
Gambar2 yg tak berapa senonoh tu, biar sy sorang je la tengok..
Lepas tu gelak sorang2 tengok gambar sendiri tah macam apaaaa... =D

Seingat sy pegi time Tahun Baru Cina..
3 hari 2 malam kat sana, gambar2 terlalu banyak..
Jenuh jugak nak pilih,tapis ni nak cerita kat blog.. HUHUHU!!~
Ingat-ingat lupe dah aktiviti apa semua dah..
Try refresh balik.. CHAIYOK2!!~

TAPIII!!!
Jangan gelak tau tengok gambar sy 3tahun lepas..
Muka budak2 sangat.. HUHUHU!!~


Dah sampai KLIA pagi-pagi buta.. 


Eeeee muka budak2 nyeeee!! HAHAHHA!!~
Time ni dah dalam flight.. 
Sorang staff boleh bawak sorang je family member..
Jadinya, sy dah siap2 la ajak ika pegi..
Last2, pagi tu nak pegi airport dah,dia tak nak pegi.. GRRRRRRRRRR!!~
Rugi betol la.. Tau bawak mak je pegi..
Dah le naik MAS.. Rugi woooooo..
Tapi, nasib la tiket flight, hotel, makan semua company bayor..
Bawak duit poket je..



Sampai dah KK.. 
Kitaorang tak terus check in lagi..
Bas amek kitaorang kat airport.. 
1 bas memang untuk kitaorang je..
Dah le tengahari2 buta.. Panassssss..


Kat airport agent sambut kitaorang.. 
Dapat lah rantai kuning tulis sabah tu sorang satu..
Macam pelancong sangat tau..
Siap ada orang sambut.. "Welcome to Kota Kinabalu" :p


Dah pusing2 kat muzium sabah tu, masa untuk lunch plak.. 
Kedai cina muslim rasa nya kat sini..
Dah kenyang, get ready nak pegi check in dah..

ni wife en nik.. one of engineer SPASB

Sampai dah kat tempat kitaorang nak menginap untuk 3hari 2 malam..
Tengah tunggu bagi2 kunci bilik..


Kitaorang tido kat Marina Court Resort Condominium..
Sy 1 bilik dengan zaihan.. 



Condo ni ada bilik2 jugak..
Mana yg family ada anak2 kecik tu, diaorang dapat la duduk condo..
Kitaorang yg bujang2 ni duduk bilik..
Tapi selesa bilik tu.. Buka je langsir, terus nampak bawah..
Tido malam2 bukak langsir nampak luar.. Seram+Seronok!!~ =D

Malam ada dinner company plak..
Tu tunggu part 2 plak..
Eh!! Tetiba ada part 2.. Kang tetiba jadik part 3,4,5.. Sebab gambar banyak..
Lagi sebab, tetiba eh jadi ingat balik semua nye..
Sementara tengah ingat ni, sy update ye..
Kang datang sakit pelupa, apa pon tak boleh.. :p

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Rina! faezah ada tag rina untuk Candy Buffet GA by WE.. jom join sama2 :)

    Check it out!
    http://sfaezah.blogspot.com/2013/11/1st-give-away-by-we.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tq faezah..
      InsyaAllah nanti rina join :)

      Delete
  2. mudanya muka nurul..mmg nmpk mcm budak2..hahahaha....

    ReplyDelete
  3. Kuat jalan ni makcik ! Hahaha. Comel jeee muka budak budak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih.. mase ni umur 19 ke 20 tahun tah.. lupe dah.. :p

      Delete