Followers

Sunday, 10 November 2013

Wedding Preparation : Katil Idaman Ikea, Leirvik Bed Frame

Hi & Assalammualaikum..

Sy lupe kat mana first time sy tengok katil kerawang ikea ni..
Rasa macam tengah blogwalking, tetiba ada org up entry katil ni..
Terus macam aaaaaaaaaaaa cantikkkkkkk nyaaaaaaaaaaa!!!

Tunjuk kat mak, kat eshat nak katil ni untuk kawen nanti..
Diaorang kata cantik..
Cuma eshat dia was-was jugak..
Dia tanye kukuh ke?? WAHAHAHAHAHA!!
Kalau tengok pada kaki tiang katil ni halussss je.. 

Tapi tu la.. Sy tak tengok lagi depan2 katil ni camne..
Tapi sy suka design ni.. Cantikkkkkkkkkkkkkkkkk!!! Y___Y

halus kan kaki tiang ni?????

Kat ikea tengah murah sekarang katil ni..
Harga sebenar RM429.. Harga sekarang RM299 je..
Eh murahhhhhhhhhhhh laaaaaaaaaaaa!!! Y___Y



Kerawang kat kepala katil yang buat sy jatuh hati tu! Y__Y

besi kat hujung katil tu boleh buang tak?? hahahaha!!

Product dimensions
Length : 200 cm
Width : 160 cm
Footboard height : 98 cm
headboard height : 146 cm
Mattress lenght : 189 cm
Mattress width : 152 cm

Good to know
Slatted bed base, mattress and bedlinen are sold separately.
SKORVA midbeam is needed for this product.
It is included in the price but picked separately.
Create extra storage space under the bed with VARDO bed boxes.

Care instructions
Wipe clean with a cloth dampened in a mild cleaner.
Wipe dry with a clean cloth.

Head and foorboard :
Basematerial/Knob : Steel, Pigmented epoxy/polyester powder coating.
Feet : Steel, Polyamide plastic, Pigmented epoxy/polyester powder coating.

Bed sides : 
Steel, Poigmented epoxy/polyester powder coating.

Midbeam :
Galvanises steel

Eshat tak minat sangat katil ni..
Dia nak katil kayu jugak.. Grrrrr!!! Y___Y
Dia kata takpe, beli je letak kat umah mak salak..
Masuk rumah sewa nanti beli katil lain.. 
ERKKKKKK!!!! -.-'


Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment