Followers

Monday, 4 November 2013

Wedding Preparation : Kotak Doorgift.

Hi & Assalammualaikum..

15 Sept 2013 (Ahad), Bagus Marketing Kajang

Hasil google & survey2 blog B2B, ex B2b, sy tertarik dengan doorgift pakai kotak putih ni..
Murah pon murah.. RM0.12 je sekeping.. 
Memang murah sangat!!!
Yang penting jimat..


Sy pergi bagus cawangan Kajang..
Depan metropoint, sederet dengan Mydin, sebelah 7eleven..
Senang je nak carik kedai ni..
Bagus ni banyak lagi cawangan..
Boleh check lawan web, kat SINI..


Kiri (silver shining)
RM0.28 sekeping..
Kalau beli borong dapat RM0.25 sekeping..

 

Kanan (gold)
RM0.28 sekeping..
Kalau beli borong pon dapat RM0.25 sekeping..
Dua kotak ni luar budget, so ketepi kan.. HUHUHU!!

 


Memula tak perasan ada kotak warna putih ni..
Dah tanye siap2 kat kaunter berapa harga silver shining ni..
baru lah perasan ada kotak putih ni..
Tu pon eshat perasaan..
Tu pon dah frust cakap kat eshat, nape I survey ada jumpa kotak putih ni dapat 12sen je sekeping..
Nape yang ni mahal..
*Sambil belek2 kotak gold tu*
Padahal tak tengok betul2..
HAHAHA!!~
Pandangan dari tepi..
Saiz kotak ni 4x4x3..
Sy ingat kecik je saiz kotak ni..
Boleh tahan jugak besar nya..
Tengah pikir2 ni, apa nak letak dalam kotak ni..


Nak google lagi, nak deco macam mana..
Tak kan nak biar kosong camni je..
Tak cantik..
Usha2 jugak doliy paper kat situ..
Saiz yg ngam dengan box ni 3.5"..
Tapi takde pulak time tu..
Yang ada pon colour putih je..

 

sorry gambar terbalik.. Dah rotate pon jadik macam ni.. -.-'
Saiz 6.5", 250 pcs RM8.00

 

Gambar ni pon sama.. -.-'

 Saiz 8.5", 250pcs, RM10.00

 

 Saiz 4". 250pcs, RM4.90


Saiz 5.5", 250pcs, RM5.90


Resit haritu 30sen je..
HIKHIKHIK!!~
Beli 2 keping dulu kotak ni.. 
Nak tunjuk kat mak dulu..
Kalau mak kata ok, baru proceed beli banyak2.. :D
Ni contact number Bagus kajang - (03 - 8736 5688)..
Kalau nak pergi survey2, atau beli ke..
(03 - 8736 5688)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment