Followers

Monday, 18 November 2013

Wedding Preparation : Sticker Thank You.

Hi & Assalammualaikum..


Order sticker ni from Www.Fissticker.blogspot.com..
RM5 untuk 100 pcs..
Murah jugak..
Sy plan nak letak sticker ni kat kotak doorgift putih tu..
Sebab kotak tu kena gam.. Kalau tak terbukak nanti..
Kalau nak order, ni contact no : 013 - 6323715..
Servis akak ni tiptop & boleh bertolak ansur..
Masa sy order berbaki RM6 lagi untuk pos laju..
2,3 hari jugak baru setel payment..
Sebab dalam cimb takde duit.. HIHIHI!!~
Tapi akak ni pos kan dulu sticker ni..



Sticker ni sy beli kat AEONBIZ Alamanda Putrajaya..
RM1.90 1 bungkus ada 10 sheet..
Ingat kan nak tulis je Thank You..
Kalau rajin la.. HAHAHAHA!!~
Kalau tak rajin, amek tampal je kat kotak doorgift nanti.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment