Followers

Tuesday, 5 November 2013

Wedding Preparation : Wedding Theme..

Hi & Assalammualaikum..

Tinggal 6 bulan je lagi..
Tema wedding pon tak decide lagi.. Y__Y
Peninggggggggggg..
Kawan-kawan pon dah start tanye wedding tema apa..
Gluppp!!!

Kalau tengok semua colour, semua nya cantik..
Semua nya nak..
Tapi mustahil la nak pakai semua colour untuk wedding nanti..
Tak cantik la.. @.@

Penting untuk pilih colour ni..
Antara nya untuk baju sanding, scallop/skirting khemah, baju family, baju bridesmaid, doorgift, dan deco2 yg lain..

So, kat bawah ni shorlisted tema pilihan sy..


Mint Green + Yellow


Mint green..


Navy Blue + Pink..


Aqua blue + light brown..


Mint green + cream..


Turqoise + red..


Green + Yellow..
  

Mint Green + Yellow..


Mint Green + Pink..


Mint Green..


Pink + Blue + Purple + Yellow..



Mint Green + Light Orange


Pink + Purple + Cream..


Mint Green + Blue..



Turqoise + Yellow..


Aqua blue + Dark Pink..

Macam mana tak pening.. Shortlisted pon dah banyak.. @_@
Tapi banyak colour mint green kan yg sy shortlist ni..
Macam cantik jugak colour ni..
Dan kalau boleh, mesti nak ada colour kuning..
Baru semangat sikit.. HIHIHI!!~
Sy adalah hantu kuning (Favourite colour)..

Kalau dah buntu sgt nak pikir colour apa, sy akan amek sikit2 colour semua ni.. HAHAHA!!~
1 colour untuk baju sanding, 1 colour untuk scallop/skirting khemah..
1 colour untuk doorgift, 1 colour utk family, 1 colour utk bridesmaid..
Last2, macam2 colour ada.. HAHAHA!!~
Tapi, kena ada main colour la..

Untuk baju sanding sebelah lelaki pon tak decide lagi..
Huwwaaaaa!!! Y__Y

Love, Rina Ellisa

4 comments: