Followers

Wednesday, 25 December 2013

Birthday Celebration Nov Dec 2013

Hi & Assalammualaikum..

20 Dec 2013 (Friday), MAHB Corporate Office KLIA

Last sambut birthday untuk Nov & Dec babies..
Macam biasa, masing-masing kena bawak potluck..


Menu haritu ada laksa lemak, bubur, nasi goreng, lempeng, kuih muih, koktel, nasik lemak..
Eh perasan tak semua bekas TUPPERWARE je ni..
Motif nak mention gak bekas TUPPERWARE tu??
HAHAHAHA!!~


Donut pon ada.. Sebelah tu lupe apa nama nya..
Sedap jugak..


Piza homemade pon ada..
Sedappppppppppp!!


Lempeng cicah sambal ikan bilis..
Oh nikmat nyaaaaaaaaaaaaaa!


Laksa lemak homemade by Kak Faezah..
Terbaik la kak..

Sy bawak koktel je..
Tu pon beli je bahan-bahan kat speedmart..
Kat opis, kak Nadia & Kad Dayah bancuh kan..
Senang je nak buat.. 
Curah je bahan-bahan dalam bekas dan siap!!
Tapi gambar takde..
Sy pegi amek cake pagi tu kat KLIA..


Cake 1


Cake 2..
Cake ni tempah kat Sama Sama Hotel KLIA je..
Sedap jugak..
Kak Ana sampai menjilat jari.. HIHIHI!!~


Suka gambar ni..


Time untuk potong cake..
Meriah giler office petang tu..
Riuh rendah macam takdok keje.. 
HAHAHA!!~

Setel potong cake, bagi hadiah..
Time untuk makan dan selfie.. :p





Seronok nye masing-masing..
Mana tak seronok.. 
Pagi sampai petang makan je.. 
HIHIHIHI!!~


Last berebut makan cake 1 pinggan..
Seronokkkkk!!! 
HAHAHAHA!!~

Happy birthday all Nov Dec babies..
May Allah bless u always..
Kerja rajin-rajin, tahun depan kita naik gaji lagi.. HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment