Followers

Thursday, 12 December 2013

High Tea Fashion Show Esprit Alamanda.

Hi & Assalammualaikum..

7 Dec 2013 (Sat), Esprit Alamanda Putrajaya

Thanks to Blogger Suzai for your tickets/pass untuk event ni.. =D
Nak tau details, boleh klik SINI..


Sampai Alamanda dalam pukul 3lebih..
Ingat kan dah lambat.. Tapi nasib baik diaorang semua tengah register..
Lepas register, dapat goodies bag & dapat kad ahli Esprit percuma..
Then, boleh snap2 gambar kat #ishootgram..
Percuma je.. Amek la gambar banyak mana pon..


Suzai & Kifli berselfie depan #ishootgram..
Macam2 props ada.. Best!
Sy punye gambar kemudian2 k.. HIHHIHI!!~


Sementara tunggu event start, amek2 gambar dulu..


Kifli, me, Suzai & Mak Suzai..
Cool mak dia teman dia pergi event.. =D

Pusing2 tengok baju, tak lama tu event pon start..
Ada fashion show preview of fall winter collection from Esprit..


Collection 1..


Collection 2..


Collection 3..


Collection 4..

Model2 ni macam anak patung.. 
Diaorang catwalk pon macam patung bergerak..HUHUHU!!~


5 orang lucky untuk cabutan bertuah..
Dapat voucher Esprit.. Besttttttt!!!
Lepas dapat voucher, boleh terus shopping kan..


And this untuk best dress aritu..
Congrats!


#OOTD katanye.. HEKHEK!!~
Skirt ni dah setahun beli masa pegi padang besar dulu..
Baru nak pakai.. :p
Tudung bawal biasa sy buat macam pakai #wideshawl..
Nasib baik eshat kata "lawa nyaaaa..nak pegi mana ni??" Amboiii dia..
Selalu bila sy pakai #wideshawl tu mesti nak complain tu ni.. 
Eleee.. Sebenarnya cun kan tunang U ni.. HAHAHAHA!!~
#perasansendirije

Dah habis fashion show, cabutan bertuah semua, time utk makan...
Yeyyyyyy!!!~ =D
Laju je kan bab2 makan.. HIHIHI!!~


Dah habis makan semua, datang balik kat #ishootgram ni..
Diaorang open sampai pukul 6..
Selfie la ku sensorang depan #ishootgram ni..
Eshat pon malas layan dah.. Dia pikir nak balik tido je..
Kalau ada geng syiok selfie depan benda alah ni sampai habis2 kang kertas gambar diaorang.. HUHU!!~


Dapat 3 keping je..
Kalau lah ada geng, berpuluh2 keping kot ada.. HAHAHA!!~


Gambar amek kat #ishootgram pon dah selamat email..
Kalau ada rezeki, dapat la..


Sebelum balik, jumpa suzai dulu..
First time jumpa dia..
Selalu BW blog dia je.. 
Thanks babe.. Nanti kita jumpa lagi keh! =D


Sebelum balik, sempat lagi singgah kedai jam..
Eshat mintak jam ni untuk hantaran..
Harga jam ni RM2, 850!!!! #pengsan
Sebab utama nak??
Sebab limited edition moto GP.. --'
Lagi sebab, bekas jam ni bentuk helmet..
Pon boleh?

Boleh u nak jam ni.. Tunggu hadiah anniversary ke, hadiah birthday ke kan..
Tapi 4 5 tahun akan datang lah.. HAHAHA!!~


And last, doorgift aritu..
Dapat beg pink ni..
Yang lelaki dapat warna hitam..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Meriah tau pergi event !! Nanti ajar kita pakai bawal macam wide shawl tu !!! :D

    p.s : Memang budak Precint 9 suka jam dalam helmet tu eh ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je makcik.. Nanti kita ajarkan ye..

      Grrrr.. tak tau lah.. Dah lah mahal gilerrr jam tu.. Pengsan tengok harga!

      Delete