Followers

Tuesday, 31 December 2013

Instagram 2013.

Hi & Assalammualaikum..

Ha nah gambar-gambar dari Instagram 2013..
Banyak giler gambar..
Gambar-gambar di upload dalam IG sehingga 31 Dec 2013 lebih kurang 800 lebih..
Gilerrrrrrr~

Tapi sy edit dari Apr 2013 je..
Yang jan-mac malas nak bawak masuk tab..
Sebab sy start guna tab Apr..
Gambar-gambar yg post start Apr, tentu2 lah dah siap2 save dalam tab kan..
Senang kerja, edit guna InstaMag je setel..
Cuma malas nak susun ikot date..
Main edit je ikot rasa.. :p

Saje layan letak gambar-gambar kat IG dalam belog..
Nampak sikit macam-macam gambar, event ada..
Setiap gambar ada cerita..
Sukaaaaaaaaaaa~





























Juling mata tengok banyak sangat gambar..
Takpe, nanti rindu-rindu moment 2013, boleh tengok-tengok balik..
=D

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. walawei...byk gle gmbr..every picture tells a story kn? gpun moment2 tu xkn berulang..so snap byk2!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..

      betul.. masa lalu takleh datang balik.. Ngeee =D

      Delete
  2. Replies
    1. Eh akak singgah blog kita..

      Happpyyyyyyyyyyyyy nye!!! *^_________^

      Thanks Kak Kathy :)

      Delete