Followers

Tuesday, 31 December 2013

Last Weekend 2013.

Hi & Assalammualaikum..

29 Dec 2013, Sunday

Last merayap merayap untuk weekend 2013.. :p
Plan nak pegi wedding member eshat & tempah baju resepsi sekali..
Ada jugak plan last-last minute.. :p
Takpela, last weekend kan..


Selfie dulu dalam kereta.. EKEKEKE!!~
Eshat memang amek cuti ahad aritu..
Nak pegi wedding member kolej dia..

Wedding, Sg Besi


Penutup wedding 2013..
Wedding ni kat Sg besi saje..
Sekali jalan nak ke KL..
Ni member baik eshat masa kat kolej..
Simple je majlis dia buat kat sebelah surau..
Kitaorang sampai, pengantin rilek je pakai kemeja pakai kopiah lagi..
Lepas solat zohor semua, baru bersiap..

Tempah baju resepsi, Jalan TAR KL


Lepas pegi wedding, ke Jalan TAR pulak..
Tiap-tiap minggu datang.. Sukaaaaaa!!! :p
Tempah baju eshat kat kedai ni..
Sebulan baru siap..


Sy suka giler baju kuning ni..
HOHOHOHO!!~
"Hantu Kuning", benda kuning semua nye suka!

Makan durian, Ampang


Ni plan last minute lah..
Mula-mula nak tengok wayang kat KLCC..
Lepastu dua-dua blurrr tak tau nak tengok cita apa..
Last-last tak jadi tengok.. 
HAHAHA!!~

Terus ajak eshat makan durian..
Tapi sedih!
Dapat durian tak manis.. 
SobsssSobsss..Y__Y



Eshat kata sedap je durian kampung ni..
Rasa lemak..


Tapi sy rasa tak sedap.. --'
Tak manis..
Nasib la amek sebijik je..
Kena bayor belas belas je..
Masuk je kereta, eshat bersin-bersin, sy sakit kepala..
Kenapa kah????
Durian "tak sedap" punya pasal lah ni..
#tetibaduriansalahpulak.. 

Karoke, Alamanda


Selama berkawan dengan eshat, sekali pon tak pernah karoke dengan dia..
Kali ni tah nape tetiba dia ajak karoke..
Bertahun dah tak masuk tempat karoke..
Dari tahun lepas lagi dia ajak..
Tapi sy taknak..
Last-last, bocor rahsia suara sy tak sedap..
 KAHKAHKAH!!

Nasib baik sejam je..
Tu pon main skip skip je lagu.. HAHAHA!!~
Lagu last nak duet, sekali masa dah habes..
Apa pon takboleh.. =D

*********************************************************************************

Last, selamat tinggal 2013..
Terima kasih untuk tahun yang banyak cerita..

Dan, selamat datang 2014..
Tahun yang akan melakar sejarah istimewa dalam hidup ku..
WEEEEEEEEEE!!!~ :p

"Happy New Year Semuaaaaaa"

=D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment