Followers

Monday, 9 December 2013

Majlis Bertandang Irwan & Faten, Putrajaya.

Hi & Assalammualaikum..

1 Dis 2013 (Sun), Dewan Presint 9 Putrajaya

Majlis nikah & majlis sanding kat Alor Setar selesai..
Sekarang majlis kat Putrajaya pulak..
Majlis sebelah lelaki selang seminggu je dari majlis sebelah perempuan..


Start make up dah FSIL ku ini.. =D
MUA sampai dalam pukul 1045 camtu..


Taraaaaa!!! Dah siap make up..
Sampai baring2 atas katil make up..
Dasyatt la.. HAHAHA!!~
Dalam pukul 12lebih dah siap make up..
Lepas tu buat rambut pulak..


Amboiii.. Sampai 2 orang ha MUA.. HIHIHI!!~
Dah siap pakai baju semua..
Serius baju sanding Faten ni lawa GILER!!


Amek gambar dulu dengan MUA..
Rupa nya, MUA2 ni exstudent ERT setapak.. Senior rupanya..
Tapi batch kitaorang lain-lain la..


Nak jugak gambar berdua dengan perantin.. 
Abang iwan pon dah siap semua..
Pukul 1230 camtu gerak dah nak pegi dewan..


Cantik sangat Faten! =D
Depan lift pon jadik amek gambar..


Amek gambar dulu dalam keta..
Sampai2 je, tunggu rombongon family Faten jap, terus berarak masuk dewan..
Sy jadi pengapit kena ikot jugak pengantin lalu red carpet.. Maluuuuu.. ^^
Gambar tengah bersanding sy tak dapat nak carik kat sapa ada..
Kalau tak, boleh letak kat blog..


my future family in law..


Cousin


Amek lagi gambar.. 


Haaaaa..
Amek berkat selagi boleh.. =D 


Mak,abah dengan perantin..


Dengan kak Ngah..


Kak Ngah & Eshat..


Tulis wish untuk perantin..


Wish 1..


Wish second..
Amboi sampai dua.. HIHIHI!!~
Card wish banyak lagi.. Tu tambah tulis tu.. =D


Ada photobooth jugak kat luar..
Sempat je bergambar dengan baby..


Lagi..


Dan lagi..


Lagi..


Dann dann lagi... WEEEE!!~ =D


Dah petang, orang dah ramai balik.. Perantin pon karoke..


Lepas tu, macam biasa.. Family photo mesti ada..


Yeyyyyyy!!!
Majlis kedua-dua belah pihak selesai dah.. Alhamdullillah..
Tahniah Aten & abang iwan..
Selamat menempuh alam rumah tangga lepas ni..
Sweet2 selalu & cepat2 bagi kitaorang anak buah.. HIHIHI!!~

********************************************

Lepas ni, focus balik wedding preparation sy & eshat..
2 minggu tinggal keje2 DIY..
2 minggu jugak stop jap pk pasal kawen..
And now, kena masuk gear 3 dah.. Kena laju sikit..
Preparation pon macam sengguk sengguk je ni.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. cantiknya rina..warna baju dgn tudung rina tu cantik la!
    chaiyok2 rina..masuk gear 3 terus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq saila.. Ngeee =D

      Tu la.. Kena laju dah ni buat preparation.. Huwaaaa.. Y___Y

      Delete
    2. Haha. nak komen benda yang sama. warna baju & tudung rina tu mmg cantik lah!

      Delete