Followers

Sunday, 15 December 2013

Semanis Kurma, Pantang Larang Dulu - Dulu.

Hi & Assalammualaikum..

28 Nov 2013, Friday
TV9
930pm
Topik - Pantang Larang Dulu - Dulu..
Minit yang ke - 3.32
  

Masa otw ke Alor Setar untuk wedding trip aritu, mak eshat ada cerita..
Time tu dia pegi Jalan TAR dengan maklong..
Mencari baju nak pakai kat Kedah nanti..

Tetiba ada orang TV3 datang interview dia..
Maklong dah lari dulu.. 
Sebab takot kena interview.. HEHEHE!!~


Khamis malam tu, kebetulan pulak sy tengok tv9 cerita semanis kurma..
Tak jangka pulak sesi interview mak eshat keluar time tu..
Tu pon kakcik perasan.. 
Eh! Along.. Ni bukan mak abang eshat ke..
Tak sempat nak amek fon snap gambar.. 
Sebab kejap2 je kan diaorang interview.. 
Kemain, berlumba-lumba katanya kawan2 dia msg bagitau gambo kuar tb.. HIHIHIH!!~

Takpe, dont worry.. Kat tonton boleh tengok balik..
Dah tu sy record la balik dari tonton.. Bagi mak eshat tengok.. 
Gelak terbahak-bahak dia.. Sebab maluuuuuuuuuuu.. =D

Nak la jugak letak dalam blog ni..
Sok2 cucu dia boleh tengok.. 
Eh! Nenek dia pernah masuk tb dulu..
Walaupon sekejap je.. HIHIHI!!~

Love, Rina Ellisa

2 comments: