Followers

Thursday, 5 December 2013

Shot Trip Langkawi - Part 2.

Hi & Assalammualaikum..

23 Nov 2013 (Sat), Kondo Istana Langkawi

Sampai je terus check in Penthouse..
Rumah ni besar gilerrr..
Ada 4 bilik tidur, 2 bilik air..


Ruang tamu tingkat bawah..


Tangga nak naik atas..
Bawah ada 2bilik..


Ruang tamu tingkat atas..


Bilik bawah..


Bilik atas..


View from Kondo Istana Langkawi..

Dah siap tengok2 bilik, rebut2 bilik, siap2 keluar pegi survey2 coklat & makan.. HUHUHU!!~
Harga rumah ni utk 1malam, RM600 pluss plusss..
Erkkk!! --'

Idaman Suri

First tempat, pegi idaman suri dulu..
Kitaorang sampai dalam 830 camtu..
Pukul 9 dah nak tutup..
Tengok2 barang pon cepat2 je..
Tapi dapat jugak la beli souvenir utk kawan2 sikit..


Pepero RM17.90..


Daim RM14.30..


Toblerone RM11.90..


Kinder Bueno RM18..

Survey untuk 4 coklat ni..
Sebab nanti nak tengok harga kat Haji Ismail Group pulak..
Sekali kat HIG pon harga sama je.. Mahal kot..
Biasa laaaa.. Cuti2 sekolah ni ramai la yg pegi langkawi..


Kuali ni brand apa tah.. Lupa..
Tapi murah la bawah RM50 saje..


Yang tefal ni ofcoz la mahal kan..
Tapi bawah RM100 boleh dapat kat sana..
Kita snap2 gambar je.. Nak beli belum tiba musim mak2 lagi.. HUHUHU!!~

Haji Ismail Group (HIG)


Lepas pegi Idaman Suri, terus pi HIG pulak..
Pegi yang bangunan baru sebelah je Penthouse yg kitaorang duduk..
Jalan kaki pon boleh..
Harga2 coklat kat sini pon sama je harga dengan Idaman Suri..


Lepas dah survey2, ada yg dah terbeli dah pon coklat, terus pi makan..
Lapaaaa...
Time ni kesian tengok Ziqri.. Mata dia dah bengkak..


Lepas makan, terus pusing2 kat Pantai Cenang..
Pusing2 duduk dalam van je la.. Sebab plan asal nk nengok makcik dah mabuk teruk..
Naik feri sampai muntah2..
Makcik check in dekat area Pantai Cenang..
Call2 tak dapat, terus la singgah jap carik baju sesiapa yg mengirim..
Kat Pantai Cenang ni havoc sikit la.. 
Tengah2 malam pon ade orang lagi..

Lepas tu balik ghumah, kroohhh krooohhh...
Sok nak sambung shopping cekelat & balik Alor Setar balik..

Bersambungggggg next entry..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment