Followers

Thursday, 19 December 2013

Tupperware - Reheatable Divided Lunch Box 850ml.

Hi & Assalammualaikum..

Ingatkan nak stop dah beli tupperware sebelum kawen ni..
Tapiiiiiiiiiiiiii..
Lepas susun bawak masuk tupperware yg ada dalam kotak..
Eh tiba macam sikit je lagi koleksi tupperware sy ni..
Tu yg rasa macam nak beli je lagi.. KIHKIH!!~

Kebetulan sangat kak faezah nak pegi kedai tupperware lunch, ikot la..
Mana tau ada yg berkenan..
Takde lah kebetulan pon.. 
Sebab kak faezah tiap2 bulan pegi tupperware.. HIHIHI!!~

Dah sampai kedai, tengok catalog mana yg berkenan..
Jadi, beli lah 1 set tupperware kat bawah ni..


Harga asal RM42.40
Lepas diskaun, dapat RM31.80 saje..
Murah dan berbaloi.. 
Sebab set ada 1 tupperware besar &1 yg kecik boleh isik sayur..


Yang besar ni ada pembahagi.. 
Boleh cabut kalau taknak pakai..
Boleh adjust2 kalau nak letak lauk sikit ke banyak..
Lepas tu ada lubang2 kat penutup kalau makanan yg kita bawak tu panas ke..


Ni pandangan atas..


Pandangan depan.. 
Yeyyyyy!!!
Dapat reward tupperware untuk diri sendiri bulan ni..

Terubat sikit hati ni..
Sebab hati tengah duka lara ni..
Cewahhh!!! :p

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. sy pon pantang tgk tupperware..mesti nk bli..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. geram kan.. walaupon dah cuba nk "puasa tupperware". tapi takleh tahannnn :p

      Delete
  2. cantik kan?nak2 warna kuning..hehehehe...blh la bwk bekal nnt..hehehe.. tuperware u...hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. warna kuning memang berhantu kak.. hihihi :p

      Delete