Followers

Friday, 20 December 2013

Tutorial : Screenshot Samsung Galaxy Tab 7 (Android 4.1 Jelly Bean)

Hi & Assalammualaikum..

Nak tau apa Android 4.1 Jelly Bean?
Klik SINI..
Sy pon tak tau apa benda nye tu..
 HUHUHU!!~

Rupa nya Tab ku versi Android 4.1 Jelly Bean..
Apa tu Jelly Bean pon tak tau..
Jelly Bunny tau la.. KIHKIH!!~
Sebab aritu dapat notification update version..
Selamber je tekan, lepas tu semua bertukar..
Lepas tu mengelabah carik-carik button screenshoot tak jumpa.. HAHAHA!!~

Lama jugak pikir camne lah nak buat screenshoot kat Tab ni..
Frust je tengok tab takleh screenshoot.. -.-'

Dannn akhirnya!!~
Google punya google, jumpa pon tuto..


Rupa nya, tekan je button kat tepi..
Punya la lama ku carik tuto ni.. Haiyaaaaaaakkk!!


Taraaaaaaa!!!
Tab dah boleh screenshot..
Happy giler jumpa tutorial ni..
Rasa nak lompat bintang je.. HUHUHU!!~

Nak tutorial lagi clear, boleh baca kat blog SINI..
Sape2 memang mencarik tuto macam sy dulu, hope dapat membantu.. =D

Thanks so much Pakcik Google! :p

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Larh ! Asal awak tak tanya kita , sekeh karang. Hahahaa.

    ReplyDelete
  2. hehe..dlu pun mcm tu jgk..gigih la crik mcm mne nk screenshot..dala feature tu pentinggg..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah memula pening.. lama2 baru lah ok.. heee :p

      Delete