Followers

Thursday, 26 December 2013

Wedding Akma..

Hi & Assalammualaikum..

22 Dec 2013 (Sun), Kg Batu Muda KL

First time pegi wedding junior SMT ERT setapak..
Akma adik angkat masa sekolah teknik dulu..
Dedulu time-time sekolah kan main-main ada adik angkat ni..
Ingat-ingat balik kelakar giler..
Berebut adik kakak angkat la.. HAHAHA!!~

Dia dah jemput, tak sampai hati plak tak datang..
Selalu whatsapp dia.. 
Dia pon ada jugak tanya2 untuk persiapan wedding dia..
Wedding dia pon kat KL je..
Takde hal la nk turun sebab memang nak ke KL pon hari tu..

Sampai2 je pengantin baru je berarak..
Ngam-ngam..

Dah makan semua, jumpa pengantin jap terus challow..
Takde geng nak lepak lama-lama..
Sy tengok muka eshat, eshat tengok muka sy..
Boring ahhhhh..
HAHAHA!!~


Last kitaorang jumpa 2006..
Tahun 2013 jumpa balik..
Akma stay maintain je macam dulu..
Kecik je dia.. Alololo comil tau..

Salam, kiss-kiss, amek gambar terus gerak balik..
Oh ada jugak jumpa junior-junior lain..
Macam sombong jeeee..
Tapi ada la 2 3 orang junior yg tegur salam semua..
Tak kuasa akak dik non nak tegur awak kalau awak tak tegur akak..
Gituwwwwww..
Eh sombong nye aku.. 
HAHAHA!!~

Selamat Pengantin Baru Adik..
Semoga berbahagia ke anak cucu..
Cepat-cepat dapat baby tau..
Best awak muda-muda dah kahwin..
Congratsss mydear.. =D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment