Followers

Friday, 27 December 2013

Wedding Preparation : Booking DJ DONE!

Hi & Assalammualaikum..

22 Dec 2013, Sunday

Susah nak dapat contact number DJ time wedding ika dulu..
Mintak ika number, tah mana dia simpan..
Hujung Dec 2013 baru dapat..
Kawasan Salak Tengah tu, memang DJ ni sapu habis!
Memang kawasan dia lah senang cite..
Sy call tanya date untuk #4May2014 free ke tak..
Ok, nanti dia call balik sebab nak confirm date dulu..
Masa call tu, dia cakap dah ada 2 3 orang yg dah booking #May2014..
Berdebar-debar jugak kalau date sy nak tu dah ada orang.. 
Y__Y

Tak lama tu, dia call balik..
Bagitau date tu kosong lagi..
Jumaat sabtu tu dia dah ada job kat Kuala Pilah..
Nasib ahad tu free..
Memang rezeki sy lah..
Yeyyyyy!!!~ =D

Terus lock date semua..
Dia bagitau service dia 10am-4pm..
Tapi dalam 9lebih tu dia datang lah nak set up semua..
Sy ada request nak pakai mic untuk hari nikah #3May2014 tu..
Dia cuba bagi nanti..
Kalau boleh sy nak ada jugak mic tu..

Dah 2 3 majlis dia jadi DJ kat kawasan rumah tu..
Tu sy rasa macam confident je nak amek dia..
Sebab dah tau dia keje macam mana..

Cuma, nanti sebulan sebelum majlis nak kena call remind dia balik..
Takot lupa pulak kang.. HUHUHU!!~
 
List lagu apa dia nak main kan, tak kesah..
Apa-apa pon layan..
Sy tak memilih sangat bab-bab lagu ni..
Cuma yg kesah ORANG KAROKE time pengantin berarak je..
Lepas dah setel semua, baru lah korang nak karoke ke apa..
Gituwwwwww~

Alhamdullilah, setel lagi satu checklist..
Boleh pegi next checklist pulak..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment