Followers

Thursday, 5 December 2013

Wedding Preparation : Idea Baju Bertandang, Leuniey & Apek.

Hi & Assalammualaikum..

Dah penat pikir, penat gaduh2 dengan eshat, penat research..
Sy pilih nak buat baju untuk bertandang ala-ala baju Leuniey ni..
Yeahhhh!!~ =D


Sy suka part kain meleret-leret tu..


Bahagian depan suka yg extra kain kedut-kedut tu.. 


Sukaaaaa.. 


Sukaaaa...


Sukaaaa..


Baju Apek pon simple je.. 


Pakai songkok biasa je.. T
akyah pakai tanjak..
Tapi, eshat nak pakai tanjak jugak side dia.. 


Belakang macam ala-ala baju kemeja kan?? 


Sukaaaa..


Bila duduk, kain extra kedut-kedut boleh letak camtu je..


Sukaaa..


Ni details belah belakang..


Dan kasut ala-ala songket..
Cantik nye! Y__Y

Tapi, sy tak tunjuk lagi kat tailor design ni..
Berapa meter nak guna untuk buat dress camni..
Sy cuma amek sikit2 je idea baju ni..
Kalau boleh, kain belah atas sy nak letak prada lace..
Kain bawah nak letak chiffon.. 
Lepas tu kain meleret-leret.. Superb!! =D
Baru la fefeling macam Leuniey.. 
EKEKEK!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment