Followers

Friday, 13 December 2013

Wedding Preparation : Idea Doorgift - Botol Jar

Hi & Assalammualaikum..

Kalau di google "doorgift jar", macam-macam bentuk & design keluar..
Macam-macam idea boleh dapat..
Nak tak nak je buat..












Macam-macam benda boleh letak dalam jar ni..
Tapi selalu nya orang letak makanan macam biskut,kacang,kerepek,gula-gula dan lain-lain..
Ikut citarasa & budget masing-masing..

Mana nak beli botol-botol ni?
Yg sy tau ada 2 tempat ni..

Tempat 1
No. 52, Jalan Puchong Mesra 1
Plaza Puchong, Batu 7 1/2 Jalan Puchong,
58200 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : +603 8076 3311
Fac : +603 8076 3300

Dekat Qualitypacak Sdn Bhd ni, botol dan penutup di jual dengan harga yg berbeza..
Penutup botol aluminium macam tu..
Harga lebih kurang 60sen..
Jom kira-kira budget :-
RM0.60 X 1000 jar = RM600

Tempat 2
Kedai Perkahwinan Lia Nilai 3
Dekat sini, harga penutup & botol di kira sekali..
Penutup botol plastik..
Macam-macam bentuk & design jugak ada..
Sy guna masa bertunang aritu..
Beli pon tak banyak.. Dalam 100botol macam tu..
Jom kira-kira budget :-
RM0.59 X 1000 jar = RM590

Tengok pada budget masing-masing..
Kalau ada budget lebih, boleh lah beli jar ni..
Macam comil je kan kalau nak deco banyak-banyak nanti jar ni..

Enjoy dengan wedding preparation masing-masing..
Walaupon memang menyerabutkan kepala.. HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment