Followers

Thursday, 5 December 2013

Wedding Preparation : Idea Kad Kahwin.

Hi & Assalammualaikum..

Dalam di lema sebenarnye part kad kahwin ni..
Nak DIY sendiri @ tempah je kak kedai @ mintak kawan design kan..
Budget untuk kad kahwin ni RM300 je untuk kedua-dua belah pihak..
Kalau dapat lagi murah, Alhamdullilah..

Tapi, last aritu bincang dengan eshat..
Senang kita tempah jela kad kahwin kat kedai..
Macam leceh je nak DIY sendiri..
Sy ada survey beberapa blog yg buat kad kahwin ni..
Kalau boleh, nak pilih kedai yg dekat dengan rumah la..
Senang nak pergi..




Blog sekepingkad




Contoh2 kad kahwin yg lain jadi faveret sy..


Yang ni design ada lace..
Suka jugak design camni..


Yang macam ni pon suka..
Macam ala ala vintage sikit..


Yang ni pon simple je..

Pilihan kad kawin sy :-
1) Nak guna macam kad je.. Taknak lipat dua
2) Simple
3) Tulisan senang di baca
4) Map ke rumah pengantin senang paham
5) Nak sampul putih kosong
6) Pakej termasuk untuk design 2 kad.. Untuk belah lelaki & perempuan
7) Nak cetak tak amek masa lama sangat.. Paling lambat pon sebulan

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment