Followers

Monday, 9 December 2013

Wedding Preparation : Official Photographer DONE.

Hi & Assalammualaikum..

8 Dec 2013 (Sun), Selera Laman Perdana Putrajaya

Satu lagi checklist setel!
Alhamdullilah..
Nak pilih OP yang mana pon boleh pening berhari-hari..
OP zaman sekarang ni tumbuh melata..
Kena rajin la research hasil-hasil diaorang..
Sy banyak tanya kawan2 yg dah kahwin..
Tanye macam mana service OP diaorang dulu..
Untuk OP wedding sy nanti, sy pilih Shahfazrie Miskon @ Cliks The Moment..
Macam mana boleh pilih dia?
Sebab dah tak tau nak pilih yang mana lagi.. HAHAHA!!
Last2, masa blogwalking blog Kak Rina Hamid..
Tengok gambar2 kahwin dia cantik.. Terus tanya dia amek OP mana..
So, dia recommend kan OP tu..

Lepas pada tu, selalu2 la usha FB Shahfazrie Miskon ni..
Selalu2 la tengok gambar2 yg dia shoot..
Cantik2 jugak gambar2 dia..

Sebelum set appoinment untuk jumpa dan bayar untuk lock date, sy PM tanya dulu kat FB dia...
Date yang sy nak free lagi ke..
Sy bagitau apa pakej yg sy nak semua la..
Dia pon jawab laju je..
Takde lah berhari-hari nak tunggu dia jawab kan..
Date yg sy nak pon free lagi & pakej sy nak semua nya bawah budget lagi..
Jadinya, sy & eshat decide nak jumpa dia awal dec 2013..

Kitaorang plan jumpa kat putrajaya..
Dia pon ada kat area situ petang ahad tu..
Jumpa2, diskus2 semua..
Terus bayar deposit untuk lock date..
Yeyyy!!!~

Jom tengok hasil Shahfazrie Miskon a.k.a Cliks The Moment..



Pre wedding Irine Nadia + VEL


Wedding Irine Nadia


Wedding Rina Hamid

Gambar-gambar lain..











Hasil perbincangan sebelum jumpa OP untuk bayar depo..
Hope dekat2 majlis nanti, semua nya di permudahkan urusan.. Amin..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment