Followers

Thursday, 12 December 2013

Wedding Preparation : Pelamin Nikah Anganku.

Hi & Assalammualaikum..

Pelamin nikah pon boleh berangan-angan nak macam mana kan.. HEE!!~
Kalau tengok dalam folder "my ref" sy, macam2 benda ada..
Kalau jumpa gambar2 kahwin yg cantik2, sy akan terus save..
Lepas tu syiok sorang2..
Kalau dapat lah duduk atas pelamin tu, kalau dapatlah pakai baju kahwin tu..
Alangkah indah nya dunia.. HIHIHI!!~

Sy plan nak DIY je pelamin nikah.. Duduk sekejap je atas tu..
Kalau boleh, pelamin sanding pon nak DIY je..
Tapi mak tak kasi pulak.. SobssSobsss.. Y__Y
Kena lah tempah jugak pelamin sanding kat bridal.. HUKHUK!!~

Meh tengok Pelamin nikah idaman sy..
- ada tirai belakang putih/cream
- ada bongkah cermin kiri kanan
- ada kerusi
- ada carpet putih bulu bulu
- ada fresh flower sikit
- ada balang kaca
- ada sportlight
- ada bantal nikah untuk pengantin lelaki & perempuan
- ada meja
- ada microfon

Contoh macam kat gambar-gambar bawah ni..






















Cantik kan?
Simple je..
Gambar-gambar kat atas ni, kebanyakan nye ada benda/barang yg sy idamkan..
Amek sikit2 je nanti idea pelamin-pelamin ni..
Dan kalau boleh nak semua nye putih je.. 
WUHUHU!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment