Followers

Wednesday, 25 December 2013

Wedding Preparation : Wedding Checklist

Hi & Assalammualaikum..

Bride To Be wajib ada wedding checklist ni..
Kalau tak nanti ada je benda yang tertinggal..
Macam sy, lepas je tunang dulu bersungguh-sungguh ni buat checklist..
Time tu pening-pening macam mana lah nak buat checklist..
Takde pengalaman kan nak buat benda alah tu semua..

Jangan risau b2b..
Sekarang ni semua nye di hujung jari je..
Taip je "Wedding Checklist/Checklist perkahwinan" atau apa je berkaitan checklist la..
Mesti berlambak-lambak keluar..
Pilih je jenis checklist macam mana kita nak..
Asal kan rajin je.. 
Semua benda jadi kalau rajin..

Ni sy ada jumpa wedding checklist yg berkenan..
Tapi kena edit sikit-sikit lah..
Mana yang tak perlu, boleh delete..


Kalau sapa2 nak, boleh klik je..
Save terus kat laptop, then boleh la print letak dalam fail siap2..
Jangan lupe update selalu ye checklist tu..
Jangan biar je dalam fail tu.. 
HUHUHU!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment