Followers

Monday, 23 December 2013

Weeding Preparation : Design Baju Kahwin Lelaki.

Hi & Assalammualaikum..


Kalau bab-bab baju untuk bersanding bertandang ni, sy akan tanya pendapat eshat jugak..
Sebab dia seorang jenis yg memilih.. --'

Bila jumpa design2 yg ok, share gambar dengan dia..
Kalau dia kata ok design tu, legaaaaaaaaaaa..
Kalau tak ok, google carik lagik..
Sape cakap lelaki tak cerewet bab-bab baju kahwin ni..
Grrrrrr!!!! --'

Tapi, ada baik nye jugak..
Dia tau apa dia nak.. 
Dia tau apa yg ok untuk dia..
Takde la nanti, sy sorang je fefeling princess nanti..
Dia nak fefeling prince jugak time wedding nanti.. 
HIHIHI!!~ =D


Credit to : Jumiesamsudin

Sampai lah dia jumpa design baju camni..
Dan dia suka design macam ni..
Legaaaaaaaaaaaaaaa... 
Cantik jugak baju bride kat sebelah tu.. ^^

Sumber : Google

Eshat totally out design macam ni..
Dia tak suka macam design "sarung sweter" ni..
Nampak tak kemas kata nye..
Sy pon tak suka design macam ni..
Rasa macam tak kena je..

Tapi, lain orang lain citarasa lain pendapat..
Ikut suka dan ikut keselesaaan masing-masing..
Eshat memang SUKA SUKA GILA GILA design gambar first tu.. =D

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. kannn..kdg2 lelaki lg cerewet tau dr pompuan! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah faezah.. pening kepala di buat nye.. huhuhu Y__Y

      Delete