Followers

Friday, 3 January 2014

Happy 10monthsarry!

Hi & Assalammualaikum..

3 Mac 2013 - 3 Jan 2014..
Hari ni genap 10 bulan dah bertunang..
Cepat betul masa berjalan..
Dugaan bertunang?


Kita dalam hidup ni, ade je dugaan..
Tapi orang cakap, dugaan bertunang ni lagi lebih lah..
Dugaan dalam bertunang ni macam-macam..
Kuat tak kuat je nak hadap..
Selalu nye, sy lah yang emo terlebih..
Eshat cool je..
Tapi kadang-kadang dia bengang jugak layan perangai sy yang tah pape ni.. 
HUKHUK!!~

Dalam tempoh 10bulan ni, macam-macam cerita..
Sedih, duka, gembira bercampur aduk..
Baru lah life tau.. 
WAHAHA!!~
Kalau selalu nak happy je, tension gak..
Bila nak bergaduh manja ni.. HAHAHA!!~

Gaduh gaduh manja kejap je..
Lepas tu elok sendiri..
Kang rindu carik balik tunang.. :p

Punca gaduh pon tah pape..
Macam balas msg,whatsapp lambat nak angin..
Nak pergi futsal nak angin..
Nak outing naik motor nak angin..
Nak melepak dengan kengkawan nak angin.. HAHAHA!!~
Tu semua angin sy lah..
Eshat cool je dia..
Sy je emo terlebih.. :p

Belum ceghita bab-bab wedding preparation lagi.. WUUUUU!!~
Nak jumpa OP bergaduh..
Nak carik rumah bergaduh..
Nak pilih colour baju kahwin bergaduh..
Kadang-kadang tu benda kecik je pon..
Tu pon boleh bergaduh, boleh masam-masam muka..
Selalu masam muka sy lah! 
HAHAHA!!~
Memang menguji betol la..
Kalau tak sabar, mau terbalik semua nya.. =D

Dah 10bulan dah pon..
Kalau tengok sticker wedding kat belah bawah blog ni, ada 4 bulan 1 hari lagi..
Preparation Alhamdullilah on going..
Mintak2 end of April 2014 semua nye dah ready..
Kalau tak, kena marathon sehabis boleh.. HEEEE!!~

InsyaAllah..
4 bulan je lagi nak habis kan preparation kahwin ni..
Tak sabar nak #menikah ni..
WAHAHAHA!!!~
Nanti mesti rindu buat persiapan kahwin..
Rindu nak bergaduh manja dengan eshat sebab selalu selisih pendapat..
KIHKIHKIH!!~




B! Kita nak sampai garisan penamat dah ni..
Pecut kasi laju sikitttttttttt~
Yeyyyyyy!!!~ 
=D

Ya Allah, permudahkan lah segala nya..
Amin Ya Rabb..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Amin Ya Rabbal Alamin. InshaAllah semuanya dipermudahkan nanti makcik.
    Hahahaha. Kita pun tak sabar nak nengok awak menikah. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, InsyaAllah makcik.. :)

      Kita sama-sama tunggu nanti..

      Delete
  2. hehe..da bole bace da :P
    neway, btol la..ms tunang ni byk kli jgk gadonye..tp sib baek gado mnje je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyyy!!! Boleh pon :)
      Aah ayu.. kena kuat walau mcm mana pon..

      Delete