Followers

Saturday, 18 January 2014

Adore Nana Mahazan!

Hi & Assalammualaikum..

Sy suka tengok gambar2 Nana AF kat instagram..
Macam sempoi je..

Ni antara gambar2 dia yg sy suka..

Baby Shower


Photoshoot outdoor





Sweet & nice kan?


Suka dress ni!
Nanti pregnant nak buat dress camni lah..
HAHAHA!!~
Tetiba sangat nak buat dress mengandung ni.. WIWIWIW!!~

Majlis Aqiqah Aaqib





Suka gambar ni!
Comil..

Photos credit to Instagram nanamahazan

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Kita pun adore dengan Nana ni. Dahla kurus , bila preggy pun tak nampak besar sangat. Lepas tu , bape hari pantang je dah kurus balik. Arghh !! Gila stress.

    ReplyDelete
  3. I pon suka stalk instagram diee .. heheee

    ReplyDelete