Followers

Sunday, 12 January 2014

Birthday Giveaway by Cik Ayue

Hi & Assalammualaikum..

Thanks Faezah tag untuk join giveaway dari Cik Ayu =D
Sebelum terlambat lagi, Happy Belated Birthday Cik Ayu..
Good luck dengan wedding preparation awak..
Ok, jom cikidaut apa Cik Ayu nak untuk Birthday Giveaway by Cik Ayu ni..




Cara Penyertaan

1) Follow blog "Mrs.Qisti to be" (WAJIB) dan nyatakan awk follower yang ke berapa. (kalau yg da..tq)
2) Klik button like and follow ni...xmo ngelat ok?
  (WAJIB)
  (JIKA ADA)
3) Buat simple entri yang bertajuk 'Birthday GiveAway by Cik Ayue'. 
4) Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. 
5) Letakkan 2 keping gambar wedding idaman awk2 yg terdiri daripada:
♥ Pelamin (rumah/canopy sahaja..dewan xmo ye)
♥ Baju Pengantin (both bride and groom)
(Pilih yg the best okey? )
6) Tinggalkan link entri GA awk2 di ruang komen entri ni.
7) Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.

Pelamin Pilihan


Sumber : Google
*Sorry sy tak ingat kat mana sy dapat gambar ni*

Pelamin ni simple sangat-sangat & sweet!!~
Rasa macam main kawen-kawen pon ada.. HAHAHA!!~
Kalau ikot kan hati, sy nak DIY je pelamin sanding nanti..
Tapi mak tak bagi.. Y__Y
Kena pendam dalam-dalam niat nak DIY pelamin sendiri.. SobssSobsss..
Kalau lah ada kuasa luar biasa, memang nak tiru bulat-bulat idea DIY pelamin ni.. HIHIHI!!~

Baju Pengantin Pilihan


Sumber : Google

Sejak fabrik sequin jadi trend, terus berangan kalau lah dapat pakai dress glitter2 nanti..
Mesti blik blink atas pelamin.. HIHIHIHI!!~ :p
Lepas tu groom pakai kot, handsome gilerrr~ 


Pakai atas sampai bawah glitter2, oh santek nye!
Tapi, apa kan daya..
Myfiance tak approve guna fabrik sequin untuk wedding dresss.. Y__Y
Lagi sekali pendam perasaan dalam-dalam..
SobssSobsss..
Kalau ada kuasa luar biasa lagi sekali, memang ku buat dress kawen camni.. WUUUU~

Hope membantu Cik Ayu untuk buat wedding preparation dia.. 

Sy tag diaorang :-

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Omai2....rinaaaaaaa.....ohsem gle pelamin tuuuu..blom pnah jmp lg ni..hehe..tq3 sbb join!!! Dress tu pnah jgk cdgkn dkt incik tunang..tp direject tnpe pk panjang..haha..die xske glitter2..apelah nasib.. :p
    Tp taste kt same laaaa..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan pelamin tu.. simple je..
      Boleh la Ayue amek idea sikit2 tu.. :)

      Nape lah si lelaki tak paham isi hati kita2 ni kan.. HAHAHA
      Frust gilerrrr Y__Y

      Delete
  2. good luck rina! sexy uuuu..bare back lagi tu dress glitter ni..hehehe

    ReplyDelete