Followers

Wednesday, 1 January 2014

Contest Share, Blog & Win dari atasrakcollection.com.my

Hi & Assalammualaikum..

Bismillah~
First contest untuk tahun 2014..
Contest dari blogger Sis Saffiyah..

Syarat - syarat nye adalah :-


1. Buat entry tentang contest ni di blog anda dengan title : Contest Share, Blog & Win dari atasrakcollection.com.my .
2. Masukkan gambar dibawah ke dalam entry.
3. Anda harus LIKE facebook atasrakcollection (https://www.facebook.com/Atasrakcollection.com.my )
4. Anda juga harus menjadi FOLLOWER blog http://sweetlikekisses.blogspot.com untuk join contest ini. 
5. Buat entry dengan menggunakan kreativiti anda sendiri. (Entry haruslah tentang contest yang dijalankan).
6. Entry yang telah dibuat haruslah di SHARE di facebook anda atau di mana saja medium yang anda suka. ( twitter, instagram, myspace..etc )
7. Tinggalkan link entry dan link medium yang anda SHARE (facebook/instagram/twitter/myspace...) di ruangan komen entry ini.
8. Anda juga boleh join contest yang sama di facebook atasrakcollection jika mahu.
9. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat entry tentang contest ini.
10. Pemenang boleh memilih 1item yang ada di dalam gambar  dan akan turut mendapat 2hadiah misteri yang akan di beri oleh admin. (Total : 3hadiah)
11. Tarikh contest : 31.disember hingga 31.januari 2014


Ha senang je kan syarat-syarat nye..
Cepat sapa nak join..
Contest ni sampai 31 Jan 2014 je..

Kalau lah dapat salah satu stuff baby tu, boleh bagi kat myfuture niece.. Ngee!!~ :D
Takyah maklong beli dah untuk awak..
Maklong tak familiar lagi dengan barang-barang/mainan baby ni..
Tapi nanti, kalau awak dah keluar kan, maklong try kenal semua barang2/mainan baby tau..
Nanti senang nak beli kan awak mainan dari FB AtasrakCollection..
Sebab kat situ, ada jual macam-macam mainan tau..
Mesti awak suka punye lah..
Cepat-cepat keluar ye #myfutureniece..

Maklong pon dah buat semua syarat-syarat contest ni..
Mintak-minta ada rezeki kan..
Amin..

Eh! Tetiba bahasa kan diri #maklong pulak dah..
HAHAHA!!~

Ok lah..
Hope boleh menang salah satu hadiah kat dalam gambar tu..
Bercita-cita dah nak bagi #niece kita ni..
WEEEEE!!~
=D

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. best of luck rina :)
    mcm best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ayue..

      Jom2 kita join sama-sama :)

      Delete
  2. Hi Rina, I recently published an article on my wedding dress which including baju nikah and reception. Mayeb you and your readers might find it helpful. InsyaAllah :) http://mrsbeehaericsson.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Beeha..

      Thanks inform & sharing dear :)

      Delete